Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gunilla Persson berättar sanningen om kyliga relationen till Hollywoodfruarna: ”Definitivt inga vänner”

05 jun, 2023, 18:00 
Vendela Lönnqvist
Hur står det egentligen till mellan Gunilla Persson och Anna Anka?
Hur står det egentligen till mellan Gunilla Persson och Anna Anka?

Hur ser egentligen relationen mellan Gunilla Persson och Anna Anka ut? Nu har vi svaret!

Annons

Livet har inte varit enkelt för Hollywood-frun Gunilla Persson, 64, efter att hennes mamma Iris Persson gick bort den 1 mars 2023.

Gunilla Persson om känslorna efter mamma Iris bortgång

Gunilla hade tagit hand om sin mamma i hela tolv år, och trots sina 97 år kom dödsbeskedet som en chock för Gunilla. Nu, tre månader efter sin mammas bortgång, berättar tv-personligheten om känslorna:

– Ibland gråter jag hela tiden och ibland inte alls. Ibland känner jag hennes närvaro och att hon har det så bra, att hon inte lider utan att hon har det fantastiskt bra i himlen. Då blir jag lugn, helt lugn, säger Gunilla till Hänt.

Hollywood-fruarna som kom på Gunilla Perssons mammas begravning

I mitten på april begravdes Iris och Gunilla fick stöd och sällskap av bland andra Hollywood-fruarna Maria Montazami, 57, och Siv Cotton, 51.

– De enda hollywoodfruarna som var med på mottagningen var Maria och Siv och hennes dotter. Maria var väldigt emotionell och väldigt fint stöd för mig. Hon hade gjort en Janssons frestelse som folket tyckte om väldigt mycket, säger Gunilla.

Annons

Gunilla Perssons relation till Anna Anka

Någon som lös i sin frånvaro var den frispråkiga personligheten Anna Anka, 51, vars relation till Gunilla är, minst sagt, kylig.

– Jag kan definitivt säga att jag och Anna Anka är definitivt inga vänner. Det går ju inte att ha kontakt med henne, jag tror att hon är helt utskriven ur tv-sammanhang, säger Gunilla och menar på att Anna troligtvis hänger med "den där tränaren som är 20 år yngre än henne".

Gunillas relation till Maria

Gunilla ser dock positivt på vänskapen med Maria.

– Jag har en bra relation med Maria, jag kan säga det att jag har en mycket bättre relation med Maria nu som en vän, säger hon till Hänt.

"När kameran rullar kommer allting uppdagas"

Likaså står det bra till mellan Gunilla och Sofie Prydz, som tack vare sina veterinärkunskaper hjälpte henne med katten Tusses cancer.

På frågan om hur hennes relation till Åsa är, svarar hon någorlunda gåtfullt:

– Åsa... Hon har gett mig en del förtroenden och vi har god kontakt. När kameran rullar så kommer allting att uppdagas igen.

Annons