Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

GVFÖ-Arvid tvingas förklara sig i direktsändning – efter omtalade scenen

27 jun, 2023, 14:15 
https://image.svenskdam.se/image-9691201?imageId=9691201&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Vendela Lönnqvist
Det säger Arvid om omtalade scenen.
Det säger Arvid om omtalade scenen.

Bebislycka för Ida och Arvid från "Gift vid första ögonkastet"! Men vad tänkte de egentligen under den omtalade carbonara-scenen?

Annons
7 oförglömliga ögonblick från "Gift vid första ögonkastet"Brand logo
7 oförglömliga ögonblick från "Gift vid första ögonkastet"

I sista avsnittet av succéserien "Gift vid första ögonkastet" släpptes minst sagt en bomb – Ida Lind, 35, och Arvid Stark, 34, väntar barn.

Det är det omtalade "carbonara-paret", som i en uppmärksammad scen använder sig av pastarätten som synonym för sex, som nu har fått en dotter.

Arvid och Ida från "Gift vid första ögonkastet" har fått en dotter

Lilla Rakel är bara 13 dagar gammal när Arvid sitter i en intervju med Expressen. Där avslöjar deltagaren att han bad Ida sluta med sina p-piller bara fyra veckor efter de gifte sig vid första ögonkastet.

– Då tyckte även hon att jag var knäpp och sa att "vi kan väl vänta tills kamerorna stängts av". Det var ju lite med glimten i ögat, men utifrån att vi var så trygga med varandra trots att det hade gått så kort tid så fanns det någon djupare intelligens i oss som valde att lita på den där platsen där man bara vet, säger Arvid till Expressen.

Arvid om carbonara-scenen i "Gift vid första ögonkastet"

Men frågan kring hur de nu nyblivna föräldrarna tänkte under carbonara-scenen kvarstod. Det fick Arvid svara på i SVT:s direktsända "Morgonsoffan".

Annons

Han inleder med att förklara att både han och Ida pratar mycket om sex, men att de också pratar om annat.

– Just det här med sex väcker mycket reaktioner och då tänker vi att det är dags att prata ännu mer om det, om det är något som känns laddat så låt oss avdramatisera det genom att på ett busigt, lekfullt och nyfiket sätt närma oss det. Det är därför vi kör carbonara-snacket, för helt plötsligt blir det kanske inte lika laddat.

Annons