Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hans Wahlgrens, 86 privata beslut – går emot familjen

02 dec, 2023, 08:00 

Pernilla Wahlgrens pappa har bestämt sig.

Annons

Att Pernilla Wahlgren blev en riktig stjärna är inte konstigt – hon är ju uppfostrad av teateraporna Hans Wahlgren och Christina Schollin! Ja, den som tittat på Wahlgrens värld och har sett hennes föräldrars tokiga upptåg vet att hon brås på sin mor och far.

Men det finns en sak som skiljer dem åt. Hans har fattat ett beslut som går emot hela familjen.

Pernillas avslöjande om hemliga dejterna med Christian: ”Blev inte kär”Brand logo
Pernillas avslöjande om hemliga dejterna med Christian: ”Blev inte kär”

Hans Wahlgren bor hos dottern – beslutet med Pernilla

Det var 1945 som Hans Wahlgren gjorde filmdebut, men genombrottet kom först fjorton år senare i filmen Raggare. Efter det gick karriären spikrakt uppåt.

Hans valde att tillbringa mycket tid teaterscenen, och har under åren synts i otaliga revyer, farser och komedier ute i landet. Dessutom kan listan över tv-serier han medverkat i göras lång.

Annons

På senare dagar har han förståeligt nog tagit sig ett kliv tillbaka, och njuter av livet ihop med familjen och hustrun Christina Schollin.

Just nu passar han också på att tillbringa kvalitetstid med dottern Pernilla i hennes pampiga lyxvilla på Lidingö, som är hans temporära hem ett tag.

Hans Wahlgrens bestämda vägran – gör tvärtemot familjen

Hans är alltså en showare av rang, och brister gärna ut i spontansång eller kläcker ur sig ett fyndigt skämt när han skymtar förbi i Wahlgrens värld.

Men han har en gräns – till skillnad från i princip alla i familjen Wahlgren/Ingrosso har han valt att hålla sig borta från sociala medier. I alla fall för allmänheten. Hans har nämligen ett privat Instagram-konto, som bara familjen och nära vänner får följa, och som har ynka 29 följare.

En stor kontrast till hustrun Christina Schollin, som blev influencer på äldre dagar och i skrivande stund har 120 tusen följare på Instagram! För att inte tala om barnbarnet Bianca Ingrosso som har ett av landets absolut största konton med över 1,3 miljoner följare.

Foto: TT/Instagram

Annons