Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här chockar Måns Zelmerlöw alla – stormar upp på scenen i sändning

20 maj, 2022, 20:00 
Måns Zelmerlöw

Det var en riktig kupp i kvällens sändning av Masked Singer...

Annons
Här är alla masker som tävlar i ”Masked singer” 2022!Brand logo
Här är alla masker som tävlar i ”Masked singer” 2022!

Ett säkert försommartecken är att alla våra älskade underhållningsprogram på tv börjar lida mot sitt slut. Imorgon är det stor final i Let's Dance, och ikväll avgjordes Masked Singer.

Nu står det alltså klart vilka det var som gömde sig bakom maskerna – och vilken chock det var! Men en annan chock kvällen bjöd på var när Måns Zelmerlöw plötsligt lämnade jurybänken, och stormade upp på scen!

Otippade deltagaren bakom masken

För den som inte vet hur det gick i kvällens avsnitt av Masked Singer, så varnar vi för att det avslöjas här!

På tredje plats, bakom Trollkarlen, gömde sig dansaren och musikalartisten Rennie Mirro, som Pernilla Wahlgren snyggt satte rätt!

Vinsten kammade den norska popduon Marcus och Martinus hem, förklädda som Spelmannen, och på andra plats kom ingen mindre än Sagoträdet, närmare bestämt tv-kocken och profilen Tareq Taylor. Vem hade trott att han hade en sådan pipa!

Marcus och Martinus gjorde en riktig luring när de faktiskt var två stycken bakom en mask. De berättar i programmet att de har varvat vem som uppträder, och vem som gömmer sig i Spelmannens vagn. Riktigt klurigt alltså, men tro det eller ej så satte gissningsproffset Pernilla Wahlgren även den, i sista sekund!

Rusar upp på scen

För ett par avsnitt sedan avslöjades det att programledaren David Hellenius goda vän, Peter Magnusson, gömde sig bakom karaktären Riddaren. Det blev riktigt chockade miner i studion, och David Hellenius fullständigt tappade hakan.

Annons

I finalen var Peter Magnusson tillbaka, med riddarutstyrseln på! Han uppträdde tillsammans med David i en härlig duett av Tommy Nilsson och Tone Norums klassiker Allt som jag känner.

När det storslagna numret är slut applåderar juryn och det är glada minner, hos nästan alla.

Måns Zelmerlöw ser aningen butter ut, och reser sig från bordet för att rusa upp på scenen. Som tur är, var det hela ett skoj.

– David, David. Det här går inte. Sluta nu. Det här var kul i början, men det här är ett seriöst underhållningsprogram. Alltså det sitter två miljoner tittare där hemma, och jag, som tar detta på stort allvar, och du pissar på oss, säger Måns Zelmerlöw upprört.

–Men ta det lugnt… svarar David Hellenius.

– Alltså om du ska vara så, jag har lett Eurovision song contest, jag kan det här. Jag är van vid att improvisera, säger Måns och tar över programledarrollen.

Han fortsätter med att påa reklamen, men på engelska, franska och tyska, i sann Eurovision-anda, och publiken skrattar hjärtligt. Vem vet, nästa år kanske det är ombytta roller?

Foto: TV4/PILLAN THELAUS

Annons