Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här dyker prinsessan sofias ex upp i SVT - helt oigenkännlig: "Rolig grej"

16 sep, 2022, 11:30 
AvIbraheem Alsalman

Nu dyker han upp igen – från ingenstans!

Annons
Kungaparet visar upp hemmet – och Sofia gör comeback! Så var statsbesökets andra dagBrand logo
Kungaparet visar upp hemmet – och Sofia gör comeback! Så var statsbesökets andra dag

Prinsessan Sofia har haft ett helt annat liv för drygt 10-15 år sedan. Hon var som bekant en realityprofil och deltog i bland annat Paradise Hotel. Sofia har genom åren kommenterat hennes förflutna.

– Det har skrivits om det där (utviken i Slitz, reds anm.) i många år, vilket jag tycker är ganska tråkigt. För mig är det tio år sedan. Jag har gått vidare i livet. Jag ångrar det absolut inte, alla erfarenheter i livet bygger ens person, men jag kanske inte skulle ha gjort de valen idag om jag fått förfrågan. Jag är redo att blicka framåt. Men jag kan säga att jag har levt livet i alla fall. Till hundra procent, har Sofia tidigare sagt i SVT:s Året med kungafamiljen.

Under PH-säsongen där prinsessan var en av deltagarna så blev hon kär i en annan deltagare – nämligen medtävlanden Gregory Nanderöd. Men deras relation varade inte länge. Gregory har tidigare kommenterat deras korta förhållande.

Annons

– Jag förstår att prinsen blev kär i henne, har han sagt till Svensk Damtidning.

Sofias ex dyker upp från ingenstans – är med I SVT

Prinsessan och hennes tidigare kärlek har inte kontakt längre. Båda har numera gått olika vägar och lagt den delen av livet helt bakom sig.

Men nu är Gregory Nanderöd aktuell igen – i SVT:s nya serie "Den svenska dokusåpan". Serien går igenom historien med dokusåporna med all dess skandaler och rubriker.

Gregory Nanderöd i SVT:s nya serie. Foto: SVT Play

I det femte avsnittet är det dags att blicka tillbaka hur Paradise Hotel startade.

Och där dyker Gregory upp – helt oigenkännlig.

Man känner verkligen knappt igen honom.

– Det var en väldigt häftig känsla. Det byggdes upp en spänning och det var en rolig grej att göra, säger han om skandalprogrammet.

Nu lever Gregory och Sofia helt skilda liv. Gregory bor i en villa i Ljungskile med sin hustru Marielle. Han driver ett eget företag – More Value.

– Jag har lugnat mig väldigt, frugan har styrt upp mig.

Annons