Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här får Nymo-programledaren in sin familjemedlem i studion – och alla smälter

10 jan, 2024, 13:00 

Snacka om sötchock i Nyhetsmorgon-studion!

Annons

En del av charmen med Nyhetsmorgon är blandningen av allvar och nöje – och det sistnämnda ska man inte underskatta i dessa tider.

Därför var det mycket uppskattat när programledarna Martin Järborg och Maria Forsblom bjöd på en riktig sötchock under tisdagens sändning.

Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"Brand logo
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Martin Järborgs familjemedlem dyker upp i studion

Det var nämligen dags för hundcoachen Fredrik Steen att gästa studion, vilket innebar att det var dags för en vid det här laget välkänd hundprofil att dyka upp i studion. Och det är ingen mindre än Martin Järborgs lilla cavapoo Majken!

Annons
Martin Järborgs hund Majken i Nyhetsmorgon
Charmtrollet Majken var lugn som en filbunke framför kamerorna.

Majken är inte gammal, men redan en van tv-kändis. Hon har synts i husses program länge, och har gått i valpskola i Nyhetsmorgon. Fredrik Steen har också gett Majken och Martin en och annan hemläxa – oftast med efterföljande toppbetyg.

Majken är Martin och frun Camillas senaste tillskott, och de har sedan tidigare två barn. Familjen bor på idylliska Lidingö, som har massvis med grönområden för en nyfiken hundvalp att busa i!

Tittarnas sötchock efter bilderna på Martin Järborgs hundvalp

Nu dök Majken alltså upp igen, eftersom Fredrik Steen skulle prata om hundar som tigger vid matbordet – något hon gjort sig skyldig av.

Annons

Som tur är, för både Majken och husse, menar Fredrik att det inte är något större problem om hunden står och väntar på en matbit vid matbordet.

– Det är naturligt flockbeteende, hundar är avundsjuka, de vill ha det andra har. Att stå att vänta på sin tur då, att tigga, är jättenaturligt, säger Fredrik Steen.

Däremot har han tips för de som hellre vill äta ifred:

– Lär hunden var den ska äta

– Var konsekvent i träningen

– Ge inte hunden matrester från din tallrik

Det återstår att se om det blir andra bullar i familjen Järborg framöver, eller om Majken kommer fortsätta på smaka på middagen. För visst är det svårt att säga nej till det där ansiktet! I Nyhetsmorgons kommentarsfält fullkomligt smälter tittarna, som vanligt när Majken är med:

"Majken är ju som en liten prinsessbakelse"

"Mera Majken i rutan"

"Så himla gullig Majken är"

Foto: TV4

Annons