Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här kommer programledaren av sig helt – efter gästens drag i sändning

15 nov, 2022, 10:00 
Ovanliga scener utspelade sig i Nyhetsmorgon-studion.
Annons
Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmenBrand logo
Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmen

Konceptet Nyhetsmorgon rymmer det mesta, blodigt allvar, lättsamma bus och smaskig matlagning. Och under måndagens sändning blev det lite extra av det andra – buset!

Martin Järborgs lilla valp Majken, som har blivit en riktig Nymo-stjärna gjorde nämligen storartad succé i rutan, och stal showen helt.

Visade upp tricket i sändning

Snacka om praktiskt värre för Martin Järborg som numera kan förena nytta och nöje. När hundcoachen Fredrik Steen gästar studion har de fått hjälp av en riktig hund, och det är ingen mindre än valpen Majken.

Hundcoach Fredrik Steen, Martin Järborg och hunden Majken och Soraya Lavasani
Inte varje dag man får följa med husse till jobbet!

Under sändningen var Majken aningen busig, men det är inte konstigt att hundnerverna är utanpå. Det var ju inte allt för längesedan hon gjorde tv-debut.

Närmare bestämt en månad sedan intog duon rutan för att coachas av Fredrik, och nu var det upp till bevis: har Martin lyckats med sin hårda träning?

Annons

Svaret skulle visas upp i direktsändning, och uppgiften var att Majken skulle kunna gå fot. För den som inte är särskilt insatt i hundtermen är det när hunden vid vänster sida går jämte sin husse eller matte. Och visst kunde Majken och Martin det, om än bara för en kort stund!

– Det kan inte se bättre ut med en sån här liten valp, hyllar Fredrik Steen.

Nu väntar nästa tuffa utmaning, inkallning.

Tokiga händelsen i sändning

Det var tydligt att Majken var oerhört intresserad av vad som pågick i studion. Och visst busade hon mer än gemene man som gästar studion, eftersom hon är en hund.

Under samtalet kämpade hon med att klättra upp för ett bord som inte var särskilt valpsäkrat, och letade godis hos hundcoachen.

Sedan var det kameran, eller ja, kameramannen Anders som lockade. Plötsligt skymdes samtalet i soffan av ett gulligt valpansikte, när Majken blockerade linsen. Då kunde inte samtalet i soffan fortgå som planerat utan Majkens listiga drag var tvungen att adresseras.

– Titta nu har vi putsat linsen där också, konstaterar Martin Järborg innan Majken knatar tillbaka.

Snacka om sötchock – och visst hoppas man att Majken dyker upp snart igen!

Se klippet själva nedan.

Foto: TV4

Annons