Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här hånas Zlatan inför miljonpublik – bilderna i Melodifestivalen som Helena Seger inte vill se

18 feb, 2023, 20:23 

Zlatan Ibrahimovic fick sig en rejäl känga under Melodifestivalen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Den tredje deltävlingen av Melodifestivalen ägde rum under lördagen, och det var som vanligt en storslagen show. Det blev norsk succé – Marcus och Martinus gick direkt till final! Dessutom gick Paul Rey till final med låten Royals.

Men mitt i glädjeyran fick sig fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovic en elak känga. Det kan säkerligen inte vara kul för frun Helena Seger att höra.

SVT gör om Melodifestivalen 2023 – allt du måste veta!Brand logo
SVT gör om Melodifestivalen 2023 – allt du måste veta!

Zlatan hånas i Melodifestivalen – elaka orden

Det var när programledaren Farah Abadi intervjuade de norska tvillingarna Marcus och Martinus i ett förinspelat inslag innan deras nummer som hånet kom.

I inslaget var det ombytta roller, Farah blev ställd mot väggen av tvillingarna. De frågade om hon kommer från Malmö som Zlatan, och svaret var ja.

Annons

När de sedan frågar om hon tycker om honom, svarar hon utan att behöva fundera "nej". Melodifestivalen toppar ju alla tv-listor, så det är inte roligt för Zlatan att behöva höra ett sådant här hån som strömmas ut på bästa sändningstid.

I Aftonbladets livesändning efter programmet förklarar Farah Abadi sitt utspel, som inte verkade vara personligt:

– Jag gillar inte nån fotbollsspelare. Jag känner ingenting för fotboll.

Om Zlatan och Helena Seger tittar på Melodifestivalen är dock oklart, men om de skulle nås av detta kan man tänka sig att Helena blir ilsken efter orden om maken.

Kritiken mot finalbidraget

Det var ingen vidare skräll att Marcus och Martinus knep den första biljetten raka vägen till Stockholm och finalen. Flickidolerna var redan innan favorittippade, och hade en enorm fanskara på plats i Lidköping.

Men det är inte alla som roats av succén. Hemma i Sverige har röster höjt om att det är orättvist att norrmännen får tävla om att representera Sverige, och i Norge irriteras vissa av att de valt att tävla för Sverige istället för hemlandet.

Väldigt svårt för tvillingduon att göra alla nöjda alltså – men fansen verkar nöjda, och resultatet talade sitt klara språk.

Om det skulle bli tvillingarna som skickas till Eurovision Song Contest i Liverpool behöver vi inte oroa oss för att grannlandet ska ta åt sig äran. Martinus klargjorde det hela för TT:

– Det är svensk låt. Vi tävlar för Sverige, så det är en svensk seger om vinner, sa Martinus Gunnarsen.

Marcus och Martinus i Melodifestivalen
Norsk succé i Mello!

Foto: TT

Annons