Helena Bergström fick utbrott i tv – rasar efter skämtet om sonens sjukdom

13 feb, 2023, 18:30 

Helena Bergström visade öppet sin ilska mitt under tv-sändningen.

Annons
Helena Bergström – 5 saker om du inte visste om skådespelaren
Helena Bergström – 5 saker om du inte visste om skådespelaren

Helena Bergström är mest känd som skådespelare, men i år har hon fått ett lite annorlunda sidogig. Helena ingår nämligen i juryn i tävlingsprogrammet Talang, jämte Viktor Norén, Johanna Nordström och David Batra.

Det är alltså upp till Helena att tillsammans med sina tre kollegor bedöma hoppfulla, oupptäckta nöjesförmågor som drömmer om ett liv i rampljuset.

Helena Bergström rasar i tv – efter orden om sonens sjukdom

Recept.se Nyhetsbrev

Helena är väldigt personlig i sina omdömen, vilket märktes när Elvira Gullberg, som är en blandning av komiker och trubadur, uppträdde i programmet. Elvira spelade en låt om sin gamla klasskompis Jenny, men inledde med ett par skämt.

Hon fick god respons från både publik och jury – med ett viktigt undantag. Det var en lustighet som verkligen inte föll Helena i smaken.

Annons

– När man träffar mig kan man få intrycket av att jag är lite söt. Jag brukar säga att jag är som diabeteskiss. Det är också sött, men fortfarande sjukt, säger Elvira i programmet.

Helena tog illa vid sig. Hennes son Tim fem fick nämligen diagnosen diabetes typ 1 när han var fem år gammal.

– Jag skrattade otroligt mycket, sen kommer du med ett skämt om diabetes och då tappar jag allt. Jag tycker inte att det är roligt att skämta om, säger Helena.

Här fick Helena mothugg från Johanna Nordström, som bara hade positiva saker att säga om Elvira.

– Jag tycker att du har en komisk timing som jag gillar väldigt mycket. Jag tror att du kommer att bli hur stor som helst inom humor. Jag tycker att du är briljant, säger Johanna.

"Det högg i hjärtat"

Men det ska sägas att även Helena röstade för att skicka Elvira vidare i tävlingen.

– Det var ett skämt som högg i hjärtat på mig, men jag ser ju den begåvning du har, säger Helena.

Annons