Helena Seger har berättat för Zlatan efter 21 år ihop – hon vägrar stanna

10 feb, 2023, 17:30 
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har gjort en överenskommelse.
Annons
Helena Segers och Zlatan Ibrahimovic kärleksresa
Helena Segers och Zlatan Ibrahimovic kärleksresa

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger är mer än ett par – de är en sammansvetsad enhet. Genom åren har de lyckats forma en tillvaro där båda spelar sina roller till perfektion.

När Zlatan är nere i Italien är det Helena som stannar kvar i Stockholm och sköter den så kallade marktjänsten med sönerna Maximilian och Vincent.

Helena Seger vägrar stanna – har berättat för Zlatan

Det berättar Zlatan själv om i boken Adrenalina.

”Förutom stenkoll på mitt och barnens scheman så jobbar hon med mina bolag och fastigheter, dessutom lagar hon varje dag frukost, lunch och middag till mina barn, skjutsar dem till träningar, håller koll på deras skolarbete, går ut med hunden fem gånger om dagen, diskar och tvättar”, skriver Zlatan Ibrahimovic i ”Adrenalina”.

Annons

Nu har Zlatan precis tillfrisknat efter en åtta månader lång skadeperiod. Han är fast besluten att fortsätta spela fotboll, trots att han självfallet saknar familjen.

– Min comeback handlar inte om välgörenhet. Ska jag spela så ska det ge resultat. Annars hade det inte varit någon utmaning. Då hade jag hellre stannat hemma med mina barn, säger Zlatan i en intervju med italienska Mediaset.

Som kärleksfull pappa är det självfallet så att familjelivet lockar för 41-åringens del. Men Zlatan är också en tävlingsmänniska av Guds nåde. I hans ord kan man ana att han ogärna lämnar fotbollen så länge det är fysiskt möjligt för honom att spela.

– Vid 41-års ålder har jag fortfarande många kapitel kvar att skriva eftersom kvalitet inte försvinner. Min kropp förändras, den fysiska förberedelsen är annorlunda, men kvaliteten består. I mitt fall är det ingenting som förändras, säger han.

"Hon har gjort det klart" – vägrar stanna

Zlatan vet också vad som gäller när han väl slutar. Helena har nämligen ställt ett krav. Hon vägrar att stanna hemma när han lägger skorna på hyllan.

Annons

”Men hon har redan gjort det klart för mig: 'När du slutar spela börjar jag jobba och då får du ta hand om det dagliga, som jag har gjort hittills.' Helena är tuff. Hade hon inte varit det skulle hon inte ha fascinerat mig och hon hade inte stått ut så länge vid min sida", skriver Zlatan i Adrenalina.

Annons