Helena Seger-orden som kan leda till straff för Zlatan

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic

Helena Seger blev offentligt förödmjukad. Nu kan Zlatan Ibrahimovic få sitt straff.
Allt om Helena Seger!
Slå på ljud

Helena Seger fick plötsligt se sig indragen i partnern Zlatan Ibrahimovics bråk på planen – trots att hon inte ens var i samma stad!

Det var i rivalmötet mellan Milan och Inter som stämningen triggades upp till ohanterliga nivåer. Zlatan delade ut en tackling på sin före detta lagkamrat Romelu Lukaku, som ilsknade till rejält.

Zlatan munhöggs med Lukaku och kallade honom för "åsna".

– Okej, ropa efter din mamma. Gå och gör din voodoo-skit, sa Zlatan till Lukaku.

Voodoo-kommentaren var en referens till en episod i Lukakus förflutna, då han påstods ta en voododoktor till hjälp för att välja sin nästa klubb.

LÄS MER: Skandalerna, bråket och kaoset i Nyhetsmorgon

Helena Seger blev förnedrad under match

Helena Seger

Stackars Helena Seger blev påhoppad när Zlatan Ibrahimovic spelade match.

Zlatans bitska replik föll inte i god jord, minst sagt. Lukaku svarade med att helt plötsligt använda stackars Helena som stoff i bråket.

– Vill du prata om min mamma? Du och din fru kan dra åt helvete, ska Lukaku ha sagt.

Zlatans voodookommentar ledde till att han blev anklagad för rasism. Han kände sig själv nödgad till att ta avstånd på Instagram, men det kanske inte var nog.

Svensken utreds nämligen av de styrande inom den italienska fotbollen. Fälls han kan det bli tal om hela tio matchers avstängning.

Nu försvaras Zlatan Ibrahimovic

Milans sportchef Paolo Maldini, själv före detta storspelare, har dock gått ut och försvarat sin spelare.

– Vi får se hur det går. Om någon försöker att dra in rasism i detta, så är vi förberedda på att skydda vår spelare. "Ibra" har inget att göra med rasism, säger Paolo enligt Fotbollskanalen.

– Spelaren bad om ursäkt efter att ha lämnat laget med tio man på planen. Lukaku attackerade hans lagkamrater utan anledning, så han stod upp för dem. Det som hände var att det fick pågå alldeles för länge. Det borde ha stoppats mycket tidigare. Jag förväntar mig inget annat än att han fortsätter att vara ”Ibra”, och hans statistik har varit fantastisk. Det är en spelare som är ivrig, hungrig och beslutsam.

Man får anta att även Helena följer utvecklingen med intresse. Det vore självfallet hemskt för henne om pappan till hennes barn bedöms ha agerat rasistiskt.

LÄS MER: Helena Segers okända liv – utan Zlatan

LÄS MER: Anna Skipper lämnade Sverige utblottad – livet med nya kärleken

LÄS MER: Svenska skidlandslaget – bråken, skandalerna, kärleken och miljonerna