Helena Segers mardröm – fått plågsamt besked om Zlatan

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har varit tillsammans i över 18 år. Den senaste tiden har fotbollsstjärnan dock följts av otur. I bakgrunden hittar vi en orolig Helena.

Smittad av coronaviruset i september och skadad i november, de senaste månaderna har Zlatan Ibrahimovic stött på bakslag efter bakslag.

Nu kommer oroväckande nyheter om fotbollsstjärnan igen: En ny skada stoppar 39-åringen från en viktig match.

Hemma i Sverige hittar vi Helena Seger som inte har möjlighet att stötta Zlatan i person.

Zlatan Ibrahimovic stoppas – på grund av skadan

Många såg framemot att se Zlatan och laget Milan möta Juventus i Serie A-matchen idag, onsdag.

Men för Zlatan-fansen blev det besvikelse. I slutet av november drabbades fotbollsstjärnan av en lårskada när Milan spelade mot Napoli.

Drygt en månad senare kom nästa slag – Zlatan fick en vadskada under en träning. Enligt Sky Sports rör det sig om en blödning i ett muskelfält.

Det är också denna skada som stoppar Zlatan från att spela dagens match, meddelar Alessandra Bocci, chef för Gazzetta dello Sports Milan-redaktion, under en presskonferens.

LÄS MER: Helena Segers okända liv – utan Zlatan

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger måste vara ifrån varandra

Mitt i all kalabalik hittar vi Zlatans familj, partnern Helena Seger och deras två söner Maximillian och Vincent, hemma i Sverige.

Zlatan har tidigare pratat om hur viktiga hans barn är för honom.

– I mitt liv, utanför planen, där kommer mina barn före mig nu. Maximilian och Vincent kommer först. Naturligtvis. Och mitt bankkonto, jag skämtar inte, lät det när fotbollsstjärnan pratade med Gazzetta dello Sport.

Zlatans skador gör det säkert extra tufft för honom att vara ifrån familjen, och för Helena att inte ha honom hemma. Sedan en tid tillbaka bor han i Milano just för fotbollen.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har varit tillsammans i över 18 år.

Så träffades Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic

Att Helena och Zlatan har varit tillsammans länge är ingen hemlighet, men hur träffades paret egentligen? Tydligen var en felparkerad bil startskottet för kärleken.

– När vi träffades hade han dubbelparkerat sin Ferrari vid min Merca. Jag var på dåligt humör och fräste att han skulle flytta bilen. Jag tror att han blev triggad av min attityd, har Helena tidigare sagt till Elle.

Som tur är kom Zlatan och Helena över bilbråket – 2006 föddes Maximilian och 2008 kom lillbrorsan Vincent.

LÄS MER: Gåtan om Helenas och Zlatans förhållande: "Väldigt märkligt – man börjar undra"

Foto: TT