Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Hemligheten bakom Lotta på Lisberg – nu avslöjas detaljerna inifrån

10 aug, 2022, 10:00 
AvIbraheem Alsalman
Detaljer bakom succén Lotta på Liseberg

Nu kommer sanningen fram.

Annons
Allt om Lotta Engberg!Brand logo
Allt om Lotta Engberg!

Sommaren förknippas oftast med bad, glass och massa sol. Men den förknippas också med TV4:s succéprogram Lotta på Liseberg där frontfiguren är förstås folkkära Lotta Engberg, 59. Lotta har snabbt blivit en favorit i de svenska sommarstugorna runtom i landet. Framför allt för hennes kompetens att få ut det bästa av artisterna som uppträder - men också givetvis för publiken som är på plats för att sjunga med.

Nu börjar sommaren gå mot sitt slut och så även den här säsongen av Lotta på Liseberg. Inför säsongsfinalen delade Lotta med sig av ett mystiskt meddelande om framtiden i programmet.

Hon berättade att en hemlighet kommer att avslöjas, de ska nämligen dela ut Lisebergsapplåden.

Lisbergsapplåden delades ut för första gången år 1979 och Astrid Lindgren, Carola och Christer Björkman är bland de som har tilldelats priset. Spännande minst sagt.

Annons

"Vet ni det är…. Säger jag inte nu utan det får ni reda på då. Vi ses!", sa hon mystiskt i videon som laddades upp på Instagram.

Nu avslöjas det detaljer bakom Lotta på Liseberg

Nu kommer fler detaljer fram kring hur produktionen bakom programmet ser ut. Artisten Cazzi Opeia berättar hur det ser ut bakom kulisserna.

– Gott fikabord, trevlig personal. Jag stod på taket när jag inte var på scen och sjöng, så sprang jag ner när det var min tur. Väldigt mysigt gig. Lotta på Liseberg är lite samma gig som på Bingolotto. Alla musiker är så proffsiga. Man repar lite innan bara, har inte märkt någon större skillnad på de två programmen.

Cazzi Opeia berättar även om hennes personliga relation med Lotta Engberg.

– Jag var så glad att få träffa henne, jag har följt henne sen jag var liten. De var väldigt coolt att få träffa Lotta. De va så häftigt att jag fick sjunga på Liseberg. Har en sentimental relation till Liseberg, var där mycket när jag var liten med min syster, säger hon enligt Hänt.

Bilder: TT.

Annons