Tittarnas besvikelse på bingolotto – han dök aldrig upp!

08 aug, 2022, 12:00 
AvSimon Holm Stålhand

Tittarna reagerade starkt.

Annons

Sommarunderhållningen i TV4 är i full sving! Bland annat så sänds Bingolotto sommarkväll direkt från Askims camping i Göteborg på söndagskvällarna.

Vanligtvis är det Lotta Engberg, 59, och Stefan Odelberg, 48, som leder tittarna genom Bingolotto men under sommaren tar Casper Janebrink, 52, och Agneta Sjödin, 54, över programledarrollen.

I söndagens avsnitt skulle den populära artisten, Chris Kläfford, 33, gästa programmet.

Men tittarna blev snuvade på det.

Ingen förstod varför

Söndagens program fortled men Chris Kläfford dök aldrig upp. Förklaringen varför uteblev. Det gjorde att det blev en blixtändring i schemat.

Chris Kläfford
Chris Kläfford dök aldrig upp.

I inledningen av programmet välkomnar Agneta Sjödin och Casper Janebrink Martin Almgren som tagit plats i soffan istället för Chris Kläfford.

Annons

– Och Martin du fick ju komma in på lite kort varsel nu när Chris Kläfford hade fått lite…, börjar Casper säga innan han avbryts av skratt för att ha uttalat Chris namn fel.

Sedan blev det tyst och tittarna förstod ingenting. På Bingolottos Facebooksida fylldes kommentarsfältet med kommentarer om Chris Kläffords mystiska frånvaro.

Chris blev Martin Almgren. Bra om ni berättar om det innan sändningen börjar”, skriver en upprörd tittare.

Varför blev Chris Kläfford inte av ikväll? Mycket besviken”, fyller en annan i.

Var är Chris Kläfford som skulle vara med?”, frågar en tredje.

Blev succé – trots blixtändringen

Men utöver den mystiska frånvaron, och missen att förklara varför, så har Casper Janebrink och Agneta Sjödin stått för en mindre succé då Bingolotto fortfarande är omåttligt populärt att följa.

Det verkade också som att tittarna uppskattade Martin Almgrens framträdande, trots allt.

"Underbar röst. Sjunger så fint", skriver en följare.

Annons

"Vilken tur att Martin kunde hoppa in för Chris, dom har ju lika bra röster båda två. Martin bjöd på två fantastiska uppträdanden och vilken röst alltså, helt underbart", skriver en annan.

Annons