Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hon är Tiger Woods nya kärlek – allt om Erica Herman!

16 apr, 2019, 12:00 
Erica Herman Tiger Woods
Bakom varje framgångsrik man, står en kvinna – sägs det. I detta fall heter hon Erica Herman och sägs vara miraklet bakom Tigers succé-comeback! Segerkyssen efter Tiger Woods Master-seger var innerlig och det syntes tydligt hur stark relationen är.
Annons

Tiger Woods nya flickvän har inte bara fått den 43-årige golflegenden tillbaka i stjärnform på banan. Hon är också en bra bonusmamma till Master-segrarens två barn Sam Alexis, 12, och Charlie, 10, som Tiger har med svenskan Elin Nordegren.

Erika Herman
Barnen fick äntligen se pappa vinna en major. Tidigare har de bara sett honom göra det på YouTube.

Innan Tiger Woods tog hem årets upplaga av The Masters ägde hans senaste majortriumf rum på US Open på Torrey Pines i San Diego. Nu inser alla hur viktig Erica Herman är för Tiger Woods. Det var länge sedan han var så lugn, stabil och samlad på golfbanan.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Erica Herman är Tiger Woods flickvän

Duon har varit ett par sedan 2017. Hon arbetar som restaurangchef på golfstjärnans egen restaurang i Florida. Innan dess var Tiger Woods ihop med alpinstjärnan Lindsey Vonn, 34, och därefter en kvinna vid namn Kristin Smith.

Lindsey Vonn tiger woods

Det sägs att den nya flickvännen Erica har bidragit till att Tiger kan vara sig själv. Hon är ingen modell som vill ha allt ljus på sig själv, snarare tvärtom. Hon trivs i skuggan av Tiger Woods och håller på sin integritet. Det gör att golfstjärnan kan koncentrera sig på golfen och leva ett vardagsliv utan krav.

Annons

Tiger Woods skandaler

Alla minns vi den infekterade skilsmässan mellan Tiger Woods och Elin Nordegren och alla skriverier om hans affärer med en rad olika kvinnor.

Tiger gifte sig med Elin år 2004 men gick skilda vägar 2010 efter hans otrohet. Han prydde då löpsedlarna, drack, festade, gick till eskort-tjejer i Las Vegas och körde bil onykter. Ränderna hade bleknat på tigern.

Elin nordegren tiger woods

Även kroppen tog stryk av allt spelande och pressen från den tuffa tiden, och ryggoperationerna avlöste varandra. Efter några misslyckade comebackförsök var det många som funderade på om Tiger Woods någonsin skulle komma tillbaka.

Annons
Tiger Woods vann Masters
Första majorn på elva år och en hel värld applåderade.

Men så i söndags den 14 april 2019 satte denna revanschsugne atlet på sig den gröna segerkavajen och hyllades av sponsorer, publik och miljoner tv-tittare världen över. Han kramade om sin mamma och barnen. Dottern och sonen fanns förstås på plats på Augusta National för att fira triumfen

– Att ha barnen här slöt cirkeln. Pappa var med mig 1997 och nu är jag själv pappa, jag kan inte vara gladare, sa Tiger i en tv-intervjun efteråt.

Tiger Woods kramar om dottern Sam Alexis

Glädjetårarna rann på flickvännen Erika, som var otroligt stolt över sin man. För visst är han en riktig tiger, som trots senaste årens motgångar och skandaler har återerövrat golfens savann och dessutom kammat hem bytet – sin 15:e Mastersvinst! Kvällen blev ett enda stort firande med familjen. Det var 1997 som den 21-årige Tiger Woods presenterade sig för golfvärlden på allvar och tog sin första majortitel i karriären i US Masters. Nu är han segrare igen – både i sin sport och i kärlek!

Annons
Tiger Woods

Vem är då den nya flickvännen? Här är allt du behöver veta om Erica Herman!

Namn: Erica Fallon Herman

Född: 15 februari 1984 i USA

Ålder: 35

Stjärntecken: Vattuman

Nationalitet: Amerikan

Expojkvän: Jesse Newton

Nuvarande pojkvän: Tiger Woods

Erica Herman har gjort karriär inom restaurantbranschen. Hon har arbetat på Aura Bar & Restaurant i Florida såväl som Tiger Woods restaurant i Jupiter i samma stat. I dag sägs hon inte arbeta jättemycket utan följer med sin Tiger Woods runt jorden på olika golftävlingar. Hon och golfstjärnan har varit ett par i två år. Det verkar som om Tigers mamma har blivit mycket god vän med Erica. De funkar bra ihop och det är viktigt för golfesset som står mycket nära sin mamma.

Annons

Herman är mycket omtyckt också av hans två barn och ses ofta tillsammans med dem. De gör mycket saker och Erica Herman är en engagerad bonusmamma.Den amerikanska pressen har försökt luska fram fler saker om henne, men än så länge är hon ganska hemlig.

– Erica Herman är bra för Tiger, så enkelt är det, säger en vän till golfstjärnan.

Läs mer

Foto: TT

Annons