Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ica-stjärnan förlovad med kärleken: "Fortfarande en gåta"

21 aug, 2021, 15:00 
AvIndra Nordemar

Ica-ulf är förlovad! Under en semester på den vackra ön Menorca passade Paul Tilly på att fria till sambon Isabella Staberg.

Annons
6 saker du inte visste om Ica-reklamenBrand logo
6 saker du inte visste om Ica-reklamen

Paul "Ica-Ulf" Tilly är på kärlekssemester med partnern Isabella Staberg på vackra Menorca. På den barnfria resan har de njutit av det vackra landskapet med kristallklart vatten och magiska solnedgångar. Och vad passar då bättre än att gå ner på knä och fria?

Det är precis vad Paul har gjort – och lyckligtvis blev svaret precis det han hade hoppats på!

Paul "Ica-Ulf" Tillys liv med sambon Isabella Staberg

Paul Tilly, mer känd för sin roll som Ulf i Ica-reklamerna, fann kärleken i Isabella Staberg för fyra år sedan. De träffade på en bar i Malmö där de båda bodde för tillfället. Men ett år senare fick Isabella jobb i Spanien och Paul valde då att följa sitt hjärta och flytta med.

Paret bor alltså i Spanien på heltid där de även jobbar tillsammans. Förutom Ica-reklamerna arbetar Paul som inredare på partners mäklarfirma. 2019 kom deras stora kärlek till världen – sonen Milian.

Paul Tillys kärlekslycka – har förlovat sig med kärleken

På Instagram delar Paul med sig av de glädjande nyheterna.

Annons

”En välförtjänt semestervecka på Menorca bara för oss två lider mot sitt slut. Och vad är bättre än att avrunda med ett ja från mina drömmars kvinna. Vad jag har gjort för att vara så lyckligt lottad är fortfarande en gåta. Ser fram emot framtiden och vad som väntar oss och vår lilla familj! Jag älskar dig”.

Foto: ICA

Annons