Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Irmas hälsobesked – dolde provsvaren för sonen Markoolio

31 aug, 2023, 12:00 
Felicia Plåt
Irma
Irma och Marko har gjort succé bland tittarna. Foto: TT

Irma avslöjade provsvaren för Marko på röda mattan.

Annons

Realityprogrammet "Marko & Irma" har verkligen blivit en succé bland tittarna och son och mamma-duon Marko ”Markoolio” Lehtosalo och Irma Lehtosalo har tagit svenska folket med storm.

TV: Hör mammans chockerande avslöjande om MarkoolioBrand logo
TV: Hör mammans chockerande avslöjande om Markoolio

Markos oro för Irma

I sista avsnittet i första säsongen fick tittarna se en mer allvarlig sida hos de annars alltid glada duon. Mark hade nämligen uttryckt oror för sin mors hälsa då hon är en riktig gottegris. I avsnittet fick Irma åka till läkaren för att ta en rad olika prover, henne läkare misstänkte nämligen sjukdomen diabetes.

I avsnittet skjutsade Marko, Irma till vårdcentralen för att vara stöd åt sin nål-rädda mamma.

– Det är inget roligt. Läkarna tror att jag har diabetes. Det är därför de ska ta de här proverna, sa Irma allvarligt inför besöket.

Annons

När Marko var ensam med kameran uttryckte han sin oro för Irma.

– Jo, men jag är orolig för hennes hälsa. Det är det här med käket. Hon är från den gamla finska skolan, det är mycket salt och mycket socker. Socker är tydligen det bästa mot allt. När mina barn är sjuka säger hon ”ge dem socker”. Jag är på henne om det här, men det är svårt att få gamla finska hundar att sitta, säger han avslutningsvis och håller tummarna för att provsvaren inte ska visa på något allvarligt.

Irmas provsvar

Men tittarna fick aldrig reda på hur det gick med provsvaren för Irma, tills nu. Tidningen Allas träffade Marko och Irma på Kristallengalans röda matta där de ställde frågan om vad provsvaren visade.

– Ja, just det, det har man inte fått veta! Vad hände då? Har du tagit ett prov efter det? Vad sa läkarna?, sa Marko chockat och kollade på sin mamma.

– Ja, de har tagit ett till prov. Läkarna säger att det ”lagom”, så det är bra. Ingen diabetes, säger Irma till Allas.

Marko kollar då undrande på sin mamma och verkar inte helt övertygad då han avslöjar att det är första gången han själv får höra Irmas svar.

– Är du säker? Det här har du inte ens berättat för mig? Sa läkarna verkligen att det var lagom?.

– Ja, säger Irma och skrattar.

Annons