Jenny Alversjös beslut i äktenskapet – lämnar

Jenny Alversjös beslut i äktenskapet – lämnar

Jenny Alversjö går igenom en tuff period.

Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusket
Slå på ljud

TV4-programledaren Jenny Alversjö, 47, hittade kärleken i Anders Bernunger, 44, under hösten 2019. Hon har sedan tidigare två barn tillsammans med exmaken Patrik Larsson.

I oktober 2021 tog Jenny och Anders det stora beslutet att flytta ihop.

– Jag är så lycklig. Vi har köpt ett hem. Det känns jättekul. Vi är så himla lyckliga, berättade Jenny då i podcasten ”45 minuter AV”, som hon har tillsammans med stjärnkocken Erik Videgård, 61.

Jenny Alversjös beslut – lämnar

Att paret flyttar till en ny bostad innebär med andra ord att Jenny lämnar den nyrenoverade lägenheten som hon bott i fram tills nu.

På Instagram berättar hon att det nu är dags att packa ihop alla saker för att bege sig mot parets nya, gemensamma hem.

"Sista dagarna i lägenheten som precis var färdigrenoverad. Nu väntar nytt hem där vi äntligen blir fler. Älskar bonusfamiljer!", skriver hon.

Går igenom en tuff period: "Allt kommer bli bra"

I ett annat inlägg förklarar hon dock att processen av att flytta inte riktigt blivit som tänkt. Jenny skriver att resten av familjen är sjuk, och att hon tvingas dra flyttlasset på egen hand.

"Städar och rensar. Flyttar själv. Alla är sjuka. Mamma på ingång torsdag. Det känns skönt. Bär och kånkar och tänker positiva tankar. Allt kommer bli bra. Vi kommer snart ur det här", skriver hon.

Jenny drabbades av stroke – blev räddad av Anders

Kort inpå att Anders och Jenny hittat varandra drabbades hon av en stroke.

Jenny har berättat att det var Anders som räddade och tog henne till sjukhus när det inträffade, samt att han var den som stöttade och hjälpte henne under perioden efter den traumatiska händelsen.

– Nu är det två år sedan och det gör att man tänker väldigt mycket på det, men även att livet är begränsat. Man har sin tid på jorden och för min del hade det kunnat ta slut då, men det gjorde det inte. Det gör att jag känner mig skyldig att ta vara på varje dag, och då vill jag inte leva en till dag utan Anders, har hon sagt till Aftonbladet.

LÄS MER: Jenny Alversjös livsbeslut med kärleken Anders: "Inte en dag till"

LÄS MER: Jenny Alversjö i sorg efter drastiska förändringen i familjen: "Var inte beredd"

LÄS MER: Tittarna reagerar starkt efter orden i Nyhetsmorgon: "Måste vara ett skämt"