Jenny Alversjös livsbeslut med kärleken Anders: "Inte en dag till"

31 okt, 2021, 14:10 
AvIndra Nordemar

Jenny Alversjö och pojkvännen Anders Bernunger blir sambor. Nu berättar TV4-profilen om hjärnblödningen som fått henne att ändra syn på livet.

Annons
Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusket
Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusket

Hösten 2019 gick Nyhetsmorgon-profilen Jenny Alversjö ut med den glädjande nyheten att hon träffat kärleken på nytt – det var Anders Bernunger som hade lyckats få Jenny på fall.

Strax därefter drabbades Jenny av en stroke, men Anders hjälpte henne att ta sig igenom den tuffa tiden som följde, och i dag är paret starkare än någonsin.

– Nu är det två år sedan och det gör att man tänker väldigt mycket på det, men även att livet är begränsat. Man har sin tid på jorden och för min del hade det kunnat ta slut då, men det gjorde det inte. Det gör att jag känner mig skyldig att ta vara på varje dag, och då vill jag inte leva en till dag utan Anders, säger Jenny till Aftonbladet.

Jenny Alversjö och Anders Bernunge blir sambor

Jenny och Anders har bott på varsitt håll en längre tid då de inte har känt någon stress över att bli sambor. Men i podcasten 45 minuter AV, som Jenny har med stjärnkocken Erik Videgård, avslöjade hon nyligen att hon och Anders köpt ett hem ihop.

Annons

– Jag är så lycklig. Vi har köpt ett hem. Det känns jättekul. Vi är så himla lyckliga.

Jennys Alversjös liv efter stroken: "Inte en dag till utan Anders"

Nu berättar Jenny vidare om parets beslut och lyckan med Anders.

– Det känns jättehärligt, jag är så himla glad och lycklig. Det är något som vi har väntat på ganska länge. Men det är som med allt annat i livet, var sak har sin tid. Men nu har vi väntat klart och det känns jättebra, säger hon och fortsätter:

– Vi vill dela vardagen ihop, och jag vill inte heller att det ska gå en dag till utan honom.

Men innan de kan flytta in ska lägenheten totalrenoveras, vilket innebär att inflytt troligtvis kommer ske efter årskiftet.

– Lägenheten är från sekelskiftet och är så otroligt fin och har väldigt mycket karaktär. Vi är överens om att vi vill jobba med den karaktären, och inte mot den. Vi är också överens om vilken känsla vi vill skapa.

Foto: TT, Instagram / jennyalversjo

Annons
Annons