Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Jenny Strömstedt bryter plötsligt intervjun – produktionen tvingas rycka in: "Vänta, vänta"

Jenny Strömstedt bryter plötsligt intervjun – produktionen tvingas rycka in: "Vänta, vänta"

Foto: TV4

Mitt i sändningen tappade Jenny Strömstedt fokus – och tvingas kalla på TV4-produktionen.

Få personer är så proffsiga i rutan som Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon! Vare sig det gäller skarpa utfrågningar av politiker eller berörande samtal kan man räkna med att hon vet hur slipstenen ska dras.

Men även den mest rutinerade programledaren kan råka ut för oförutsedda händelser, speciellt i direktsändning...

Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmen
0:34

Efter reklamen: Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmen

(0:34)

Slå på ljud

Jenny Strömstedts plötsliga besked i direktsändning – bekräftar det många trott

Steffo Törnquists syn på Nyhetsmorgon – efter alla år

Efter alla timmar av direktsänd tv så har Jenny Strömstedt en bred repertoar med stunder man minns lite extra i rutan. Den som man tänker på först, inte bara när det gäller Jenny, är såklart den omskrivna ostbåge-branden.

Vid sin sida hade hon då parhästen Steffo Törnquist, och när de rattade aktualitetsprogrammet kunde man räkna med en generös dos skratt – vid sidan av all seriositet.

Men dessa skratt-attacker, som tv-tittarna ofta finner oerhört roande, är inte lika uppskattade framför kameran. Steffo Törnquist har tidigare beskrivit fnitterspelen som oönskade. Han är ju trots allt någon som tar sitt jobb på största allvar, än idag:

– Jag jobbar lika hårt som jag alltid gjort. Jag skulle kunna köra ett program helt oförberedd, men det skulle inte bli bra, säger han till Svensk Damtidning.

Maria Forsbloms chockbesked – efter tio år i Nyhetsmorgon: "Byter tv mot radio"

Oförutsedda händelsen i studion får Jenny att bryta intervjun

Hur mycket man än förbereder sig går det däremot inte att förutspå fyra timmar av direktsändning, och det fick Jenny Strömstedt se prov på under lördagssändningen av Nyhetsmorgon.

Hon gästade av "Hägerstensmammorna", Maria Hagström, Kattis Jacobson och Stina Lönnqvist som alla har gemensamt att de skaffat barn på egen hand, utan en partner. Till en början sker den långa intervjun utan några anmärkningar, men sen presenteras en sötchock – barnen i fråga!

Tre charmtroll kliver in i studion, och det märks snabbt att det är betydligt roligare att utforska omgivningen än att sitta stilla i mammas knä. Intervjun fortgår men plötsligt kickar mamma-instinkten in hos Jenny mitt i en fråga. En av småpojkarna har nämligen tagit sig till trappan.

Jenny Strömstedt intervjuar i Nyhetsmorgon

En busig liten kille snodde all fokus!

Foto: TV4

–Har vi nån som har koll där i trappan? Johnny? vädjar Jenny och bryter intervjun. En studioman kommer till undsättning och ser till så allt sker utan problem.

– Vänta. Vänta. Nu blev det lite nervöst här men det fanns ett räcke att hålla sig i, säger Jenny innan hon plockar upp intervjun igen.

Jenny Strömstedt intervjuar i Nyhetsmorgon

Räddningen var nära!

Foto: TV4

Foto: TV4