Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist bortplockade – sanningen bakom beslutet

10 okt, 2022, 05:00 

Nu undrar tittarna hur det egentligen ligger till.

Annons
Profilens mörka förflutna – det visste du inte om Anders PihlbladBrand logo
Profilens mörka förflutna – det visste du inte om Anders Pihlblad

Trots sina 30 år i rutan har intresset för Nyhetsmorgon inte svalnat. Tvärtom – intresset är så pass stort att det nu till och med kommer sändas ännu mer morgon-tv i rutan.

Men nu reagerar tittarna på en detalj. Vart är egentligen Jenny och Steffo?

Steffos framtidsbesked i Nyhetsmorgon

Det är ingen liten skara som håller hov i Nyhetsmorgon. Och under hösten har de till och med blivit fler! Hela gänget består nu av: Jenny Alversjö, Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Maria Forsblom, Soraya Lavasani, Martin Järborg, Sofia Geite, Anders Pihlblad, Thomas Ritter och Rania Shemoun Olsson. Desutom kommer Malou von Sivers hoppa in då och då!

Men vissa syns såklart mer än andra. Den omtyckta Steffo gör en långt utdragen sorti från programmet, och har trappat ner i tid av naturliga skäl.

"Tanken med att gå ner till en sändning i veckan är att jag ska orka, helst i några år till. Varje sändning är ett marathon och jag är ju inte 25 längre. Och jag väntar med pensionering tills min fru Carro slutar jobba, hon är några år yngre och har kul med sitt juristande" skrev han i ett SMS till Svensk Dam.

Annons

Var inte med i klippet

Just Steffo och Jenny Strömstedt är ett riktigt radarpar i rutan. Men på sistone ser vi allt oftare Jenny ensam på helger, och Steffo vid Sofia Geites sida på fredagarna.

Det är sällan parhästarna dyker upp tillsammans i rutan, och det är tydligt att tittarna saknar dem. När Nyhetsmorgon laddade upp ett klipp där de berättade om den nya förlängningen blev dessutom förvirringen total.

Alla programledare dök upp i studion för att berätta nyheterna – men inte Steffo eller Jenny. Det här har några skarpsynta tittare snappat upp.

"Saknar Jenny och Steffos morgnar! Ska dom inte sända fler program ihop??" Kommenterar en tittare.

"Steffo o Jenny?" Frågar en annan.

Ja, det var ju minst sagt ett oväntat beslut att inte Steffo och Jenny var med i klippet. Men när Anders Pihlblad själv lägger upp videon taggar han både Jenny och Steffo i inlägget, så av allt att döma var duon upptagna på annat håll och allt verkar vara i sin ordning!

Foto: TV4

Annons