Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jenny Strömstedts totalblunder i Nyhetsmorgon - gjorde bort sig totalt

23 apr, 2022, 14:00 
https://image.svenskdam.se/image-8242143?imageId=8242143&width=1320&height=1320&cropw=49.3&croph=36.55&x=23.24&y=14.1
Jacob Johannesson
Jenny Strömstedt.

Jenny Strömstedt stod för en jätteblunder under Nyhetsmorgon.

Annons
Jenny Strömstedts ärliga ord om barnen – berättar om sorgenBrand logo
Jenny Strömstedts ärliga ord om barnen – berättar om sorgen

Nyhetsmorgon är många svenskars favoritprogram. Kanske just för att det innehåller så mycket olika ämnen – allt ifrån allvarliga nyheter till roliga inslag som får både tittarna och programledarna att skratta.

På lördagsmorgonen leddes programmet av folkkära Jenny Strömstedt, som varit en del av programmet i många år tillbaka. Under fredagen gästade hon programmet som då leddes av Steffo Törnquist och Sofia Geite. Hon berättade om lördagens program och vilka ämnen det skulle innehålla.

Bland annat sändes en intervju med skådespelaren Julia Roberts, gjord av just Jenny Strömstedt. Roberts har huvudrollen i den nya filmen "Gaslit" som handlar om Watergate-skandalen.

Jenny Strömstedts jätteblunder inför Julia Roberts

Men Strömstedt avslöjar att hon gjorde bort sig direkt under intervjun, som gjordes över länk.

– Det var den där inställningen: "Hey Julia, I'm a fan" Jag sa inte det, men det var så, säger Strömstedt och berättar om missen.

Annons

– Hon frågade vad klockan var i Sverige. Då svarade jag att det var lördagskväll, att vi ska gå ut ikväll och att jag bara är inne här för att göra den här intervjun.

Julia Roberts reagerade direkt, och delade ut en känga till Jenny Strömstedt.

– Då säger ju hon... Den här intervjun är över om sex minuter. Då kan du gå ut med dina vänner. Som om det vore ett straff att intervjua henne. Det har jag tänkt på i två veckor, säger Strömstedt.

Steffo Törnquist och Sofia Geite bryter ut i skratt när de får höra om deras kollegas pinsamma miss. Det är inte lätt alltid!

Foto: TV4.

Annons