Jesper Parnevik i tårar – efter Filip Lamprechts plötsliga uppbrott med familjen och Peg

Jesper Parnevik i tårar – efter Filip Lamprechts plötsliga uppbrott med familjen och Peg

Filip Lamprecht och Peg Parnevik har gjort slut. Men Peg är inte den enda i familjen Parnevik som sörjer. Nu berättar systern Penny om pappa Jespers sorg.

Allt du vill veta om Filip Lamprecht
Slå på ljud

För några månader sedan bekräftade Filip Lamprecht att han och Peg Parnevik valt att gå skilda vägar, efter fem år tillsammans.

Fem år som par men en livslång vänskap fick ett abrupt slut. Filip har nämligen varit en familjevän till Parneviks ända sedan barnsben.

Nu sörjer hela familjen.

Filip Lamprechts uppbrott med Peg Parnevik

Det som började som vänskap mellan Peg och Filip blommade sedan ut till kärlek. Under alla dessa år kom Filip och Parneviks-familjen varandra väldigt nära. Ja, han var som en i familjen.

Peg Parnevik släppte en låt häromdagen om uppbrottet, som ska ha tagit väldigt hårt på henne. I låten antyder hon att det var Filip som valde att lämna relationen, och att hon fortfarande älskar honom.

I samband med låtsläppet tar Peg och systern Penny upp ämnet igen i deras podcast "Pillowtalkt".

– Jag berättade ju typ inte, jag sa ju att jag hade det tufft och mådde dåligt. Men jag har ju aldrig berättat riktigt. Nu i efterhand har jag ju berättat lite smågrejer som ticks och tappade hår och sådär. Men ja det var den värsta tiden i mitt liv, säger Peg.

Pernevik-familjens sorg

Men slutet på denna era har inte bara tagit hårt på Peg, utan hela familjen Parnevik har sörjt över vad som hänt.

I podden berättar Penny att även hon hamnade i en svacka under den svåra tiden.

– Asså helt ärligt, inte för att förminska dina känslor, men det var en av de värsta perioderna i mitt liv också. Det var hemskt, säger hon.

Karin Trnblom/TT

Jesper Parnevik i tårar över Pegs situation med Filip

Pappa Jesper Parnevik har tagit det hela ännu hårdare, och många tårar har fallit över den svåra situationen.

När Peg mådde så pass dåligt som hon gjorde påverkade det hela familjen, och Penny försökte då finna stöd av resten i familjen i hur hon skulle kunna hjälpa sin syster.

– Asså pappa ringde mig typ varje dag. Han ringde mig så berättade jag för honom att du hade fått ticks och jag blev ju orolig och sådär. Men då la han på för han började gråta så mycket, säger Penny och fortsätter:

– Då skrev jag ”förlåt för att göra dig ledsen pappa, men jag behövde nån. Hemskt, gråt inte”.

Hela familjen Parnevik har slutat följa Filip Lamprecht på sociala medier, medan han fortfarande följer dem alla. Uppenbarligen finns det ett stort skav mellan dem. Men vi får hoppas att de i framtiden åtminstone kan vara vänner!

Foto: TT

LÄS MER: Camilla Läckberg och Martina Haag i rättslig konflikt

LÄS MER: Anni-Frid och Agnetha bryter tystnaden – sanningen om återföreningen med ABBA

LÄS MER: SVT-chefens beslut efter Carina Bergfeldts agerande: "Om det inte går till avsked"