Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jessica Andersson avslöjar bröllopsbeskedet: ”Blir inget”

14 jun, 2023, 19:00 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Jessica Andersson
Jessica Andersson slog igenom för 20 år sedan. Foto: TT

Jessica Andersson firar 20 år som artist.

Annons

Jessica Andersson är en av Sveriges mest folkkära artister. Hon har tävlat i melodifestivalen åtta gånger och har även vunnit hela tävlingen en gång. Detta var 2003 med låten "Give me your love" tillsammans med kollegan Magnus Bäcklund i gruppen Fame. Detta blev startskottet för Jessicas långa och framgångsrika karriär.

Loreens hemliga plan till Eurovision: ”Ingen rast, ingen ro”Brand logo
Loreens hemliga plan till Eurovision: ”Ingen rast, ingen ro”

Jessica Andersson i Diggiloo

Flera somrar i rad har fansen kunnat se Jessica i den hyllade Diggiloo-turnén. Även i år hoppar hon in i turnébussen och åker runt i landet för att bjuda på show i högklass. Detta blir hennes 17:e år i rad som hon är med och hon är riktigt stolt över att få ha varit med så länge.

– Som veteran i gänget är jag alltid lite extra stolt över att få visa alla nya artister vad vi gör på sommaren. De som varit med brukar lämna turnén med känslan av att det var det roligaste de gjort, säger hon i en intervju med Expressen.

Jessica Andersson
Jessica Andersson har varit med på Diggiloo i 17 år.

Vill skriva egen musik

Men trots den långa karriären så berättar hon att hon fortfarande har fler saker hon vill hinna med, och att det gör henne stressa. Exempelvis hade hon tyckt det var roligt att va med i Mello en gång till men denna gången vill hon vara med och skriva musiken själv. Men självförtroendet gör det svårt då hon är rädd att låtskrivare inte ska veta vem hon är.

Annons

– Problemet är mitt dåliga självförtroende. Jag vågar inte riktigt ta kontakt med låtskrivare. Vad ska jag säga, liksom?, säger hon till Expressen.

Men trots rädslan tog hon tillfället i akt och snackade om det med den välkända Thomas G:son på en väninnas bröllop. Och vem vet kanske blir det ett samarbete i framtiden.

Jessica Anderssons och sambon Johan Malm - om bröllopet S

Någon som står vid Jessicas sida som vi tror verkligen peppar henne för att testa på nya grejer är hennes sambo Johan Malm. De har varit ett par sedan 2016 och tidigare har Jessica sagt att hon gärna vill gifta sig med Johan, men nu låter det lite annorlunda.

Jessica Andersson
Jessica och Johan har varit ett par i sex år.

– Det blir inget bröllop för oss som det ser ut. Däremot så tror jag att vi kommer att vara ihop resten av livet. När vi träffades för sex år sedan så vet jag att jag sa i intervjuer att jag gärna skulle gifta mig. Nu känner jag att vi är så stabila och starka ihop att det inte är ett måste. Men friar han så säger jag ”Ja!”.

Annons

Nu är det bara att vänta och se vad framtiden har att utvisa för Jessica! Blir det kanske bröllop ändå? Eller kommer hon vara med i Melodifestivalen igen? Vi önskar henne all lycka till och hoppas hon vågar tar chansen och skriver egen musik!

Annons