Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jessica Wahlgren bekräftar – har tagit en paus: ”Bestämt oss för att ta ett uppehåll”

18 apr, 2024, 18:30 
Vendela Lönnqvist
KARIN TORNBLOM
Nu har hon bestämt sig.
Annons

Bakom varje framträdande, tv-inspelning, programledaruppdrag och gala som Pernilla Wahlgren närvarar vid står en hel drös människor som piffat och fixat med profilens utseende och kläder.

Pernilla Wahlgrens vägran på middagen med kungen & SilviaBrand logo
Pernilla Wahlgrens vägran på middagen med kungen & Silvia

Jessica Wahlgren Norman sminkar Pernilla Wahlgren

En av. dem är Jessica Wahlgren Norman, som inte bara blev nära vän med Pernilla under och efter uppbrottet med Linus Wahlgren, utan även arbetar som hennes sminkös.

Det var exempelvis Jessica som stod för Pernillas sminkning under hela säsongen av senaste "Allsång på Skansen".

Och det är ett jobb hon är van vid att utföra. Hon sminkar flertalet kändisar på daglig basis och har över 120 000 följare på Instagram. Dessutom driver hon podcasten "Jessica & Hanna – Å andra sidan" tillsammans med Hanna Hedlund.

Annons

Jessica Wahlgren om ångesten

Framgångarna har lett till att Jessica under åren tagit på sig allt mer jobb, vilket i sin tur har gjort att hennes kropp till slut sa ifrån.

– Jag stressar upp mig för att jag har så mycket på min to do list och den blir ju aldrig mindre. Jag har det tufft nu, säger Jessica Wahlgren i podden och fortsätter:

– Jag har det tufft nu. Stickningarna i fingrarna är kvar. Just nu fightas jag med att inte stressa upp mig när jag får stickningarna för då blir det bara värre, då blir jag bara yr och så får jag som en ångestattack.

Tvingades ställa in utlandsresa med barnen

Den starka ångesten ledde till att hon tvingades ställa in en resa till Spanien med barnen.

– Jag fick yrsel, hela rummet snurrade och jag tappade färgen i ansiktet. Jag har märkt att jag är så trött. Det blev då inget Spanien utan vi stannade hemma.

Annons

Och nu verkar det som att Jessica har tagit sitt mående på allvar.

Jessica Wahlgrens ord om podden: "Ta ett uppehåll"

I ett inlägg på Instagram förklarar hon för följarna och lyssnarna att det inte blir något nytt avsnitt av podcasten.

"Denna veckan kommer ingen pod tyvärr. Vi är (som ni kanske märkt) rätt trötta nu och för att inte riskera att podden blir ett stressmoment snarare än bara roligt, som det varit de här två åren, så har vi bestämt oss för att ta ett uppehåll...", skriver Jessica under bilden på henne och Hanna.

Förhoppningen är att de kan ta upp poddmikrofonerna igen efter sommaren. Men tills dess uppmanar hon följarna till en sista sak:

"Vi är sååå tacksamma för er lyssnare!!! Så! Inför vårt sista avsnitt, som blir nästa vecka tänkte vi att ni ska få vara med och styra! Vad vill ni att vi pratar om? Skicka alla frågor ni har! Vi lovar svara på alla. Så dma oss, så hörs vi nästa vecka för ett långt mumsigt sista (för nu) avsnitt. Kraaaam"

Annons