Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Jill Johnsons hemliga lyxliv med kärleken - drömhuset i paradisön

Jill Johnsons hemliga lyxliv med kärleken - drömhuset i paradisön

TT/Instagram

Det hårda jobbet har lönat sig för countrydrottningen.

Jill Johnson avslöjar – så träffade hon kärleken Mattias
1:22

Efter reklamen: Jill Johnson avslöjar – så träffade hon kärleken Mattias

(1:22)

Slå på ljud

Jill Johnson, 49, behöver knappast en presentation. Hon tog svenska folket med storm när hon deltog i Melodifestivalen 1998. Med låten Kärleken är klättrade hon snabbt upp och blev en favorit i de svenska tv-hemmen.

Bortsett från musiken har hon även varit framgångsrik och skicklig entreprenör. Jill Johnson har skapat musik, har ett tv-program och dessutom har hon hunnit lansera sitt eget vin. Detta har hon gjort tillsammans med kärleken Mattias Elg, 47.

Man kan lugnt konstatera att den 49-åriga countrydrottningen är en mångsysslare - vilket även märks på hennes ekonomi.

Jill Johnsons romantiska lyxresa med kärleken

Jill äger tre bolag. Bortsett från pandemiåret 2020, har alla tre bolagen imponerande bokslut.

Artisten äger även ett flertal fastigheter. Däribland en lägenhet värd 1,7 miljoner och en industrifastighet i Borås. Hon har även ett hus i hemorten Ängelholm med ett taxeringsvärde på 3 723 000 kronor.

– Jag är lyckligt lottad, jag bor på tre ställen. Jag har en övernattningslägenhet i Stockholm, jag har barnen i Borås, och ledig tid tillbringar jag i Ängelholm, har Jill Johnson tidigare sagt.

Men 49-åringen har inte bara hus i Sverige - utan även utomlands.

Jill Johnsons kärleksresa till Kreta

2019 avslöjade hon att hon hade, tillsammans med sin numera exmake Håkan Werner, 60, köpt ett hus på grekiska paradisön Kreta. Enligt henne turades de om att vara där.

Samma år släppte Jill Johnson boken ”Jill & Marias taverna: Medelhavsmaten från vårt Kreta” tillsammans med entreprenören Maria Molin Ljunggren. Boken handlade helt enkelt om om grekisk mat och kärleken till ön.

– Ingen annanstans i världen känner jag mig lika avslappnad. Jag går omkring osminkad i löst sittande strandkläder och bikini, dag ut och dag in, berättade 49-åringen till Aftonbladet.

I juni i år reste kärleksparet till den lilla italienska byn Positano. Där avslöjade Jill Johnson att de hade förlovat sig.

”Vi har hållit det hemligt ett tag, men nu vill vi dela med er alla att jag sa ja till hans romantiska frieri”, skrev hon bland annat på Instagram.

Madeleines oväntade relation med Jill Johnson – beteendet väcker frågor

Pernilla Wahlgrens starka reaktion på Jill Johnsons 17-åriga dotter