Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jill Johnsons trista besked med fästmannen – nu är de överens: ”Kommer saker i vägen”

06 apr, 2024, 19:00 
Vendela Lönnqvist
Både Jill och fästmannen har bestämt sig.
Annons

Hon har en av Sveriges bästa country-röster och har stått på scen sedan hon var 12 år gammal.

Ja, är det något Jill Johnson kan så är det musik.

Jill Johnsons privata stund med kungafamiljen – allt filmasBrand logo
Jill Johnsons privata stund med kungafamiljen – allt filmas

Vann flera priser i Kristallen

Det bevisar hon år efter år och inte minst i hennes egna tv-program "Jills veranda", där hon bjuder in kända gäster till sitt hus i Nashville för att utforska såväl musik som amerikanska samhällsfrågor.

För programmet vann Jill "årets kvinnliga programledare" i Kristallen 2014. Dokumentären kammade också hem priser för "årets program" och "årets reality-program" samma år.

Och karriären har fortsatt sedan dess. Jill är en självklar stjärna på den svenska kändishimlen och har bland annat skådespelat i tv-serien "Udda veckor" och fick 2019 äran att agera sommarvärd i "Sommar i P1".

Annons

Kärleken Mattias friade till Jill Johnson

Framgången behöver hon inte heller fira ensam. För två år sedan friade kärleken Mattias Elg till henne.

Men ett bröllop har inte inträffat – än.

– Mitt livs kärlek har tagit mig med storm. Vi har hållit det hemligt ett tag men nu vill vi dela med oss med er alla att jag sa ja till hans romantiska frieri, skrev Jill Johnson på Instagram när hon meddelade den glada nyheten.

Jill Johnson om bröllopet

I en intervju med Nöjeslivet har Jill berättat anledningen till varför ett bröllop ännu inte blivit av. Främst handlar det om att inte stressa fram något.

– Vi är ganska måna om att vi ska känna att vi har mycket tid, både för planering och för giftermålet. Det kommer alltid saker i vägen, så vi har inte kommit så långt än. Men vi trivs med att vara förlovade. Jag känner inte att det är så bråttom.

Annons

Vid tiden för intervjun var tanken att slå knut på det hela 2024. Men så blir inte fallet, berättar Jill i en ny intervju med P4 Extra –Gästen.

– Nu har han äntligen flyttat ned och vi trodde nog att det skulle ske lite snabbare men jag suger lite på den karamellen, jag tycker det är rätt gött att ha det kvar. Vi får se, det kommer att bli bröllop.

Därför väntar Jill Johnson med att gifta sig

Det finns också en annan orsak till varför de tagit det lugnt med bröllopsplaneringen. För inte längesedan fyllde Jill 50 år, vilket firades med en ordentlig fest – något de vill kunna återskapa på bröllopsdagen.

– Jag väntar lite. Vi är överens om detta. Jag hade ju en jäkla brakfest när jag fyllde 50 och det är typ något sådant vi vill få till när vi gifter oss så vi får se när det blir av. Än har vi inte bestämt när vi gifter oss.

Annons