Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kallar gästen fel namn – reagerar direkt: "Respektlöst"

28 feb, 2023, 08:00 

Ibland blir det fel. Rania Shemoun Olsson råkar kalla gästen fel namn i Nyhetsmorgon – och det följs av en stark reaktion.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Charmen med direktsändningar är att det är omöjligt att förutspå vad som kommer att ske – men visst kan det också vara förbannelsen. Speciellt när det som i Nyhetsmorgon gäller sex långa timmar av oavbrutet sändande...

Under sändningen råkade Rania Shemoun Olsson kalla en av gästerna fel namn, och nu reagerar hans följare starkt.

7 saker du inte visste om Sofia GeiteBrand logo
7 saker du inte visste om Sofia Geite

Stora problem i Nyhetsmorgons-sändning

Ja, att det ibland går snett fick tittarna minst sagt se prov på under måndagens sändning av Nyhetsmorgon. När sändningen skulle gå igång ekade det istället tomt i rutan, och på Instagram berättade man att det var stora tekniska problem.

Efter en dryg halvtimme var ordningen återställd i Nymo-studion, nästan i alla fall.

– Vi har jättestora problem i hela TV4-huset, berättar programledaren Thomas Ritter då.

Annons

Det gick inte att visa bilder på den stora skärmen, spela musik, eller visa grafik. Men gästerna var påhittiga. Istället användes penna och papper för att till exempel visa upp väderprognosen!

– Det blir åtminstone en morgon vi kommer att minnas, konstaterade Ritter.

Namnmissen i Nyhetsmorgon – reaktionen kom direkt

Ett par dagar innan det, i torsdags, blev det också fel. På agendan stod festivalsommaren 2023, och i studion gästade duon Icona Pop och artisten Parham. Båda är aktuella med spelningar på festivalen Lollapalooza i Stockholm i sommar, och var där för att prata festivalminnen och den stundande sommaren.

Men när Rania skulle presentera Parham blev det lite fel, något han själv uppmärksammar i ett klipp från sändningen på appen TikTok. Istället introducerar hon honom som vad som låter som "Palham".

Artisten Parham gästar Nyhetsmorgon
Parham gör succé på den svenska musikscenen, bland annat med låten Solstrålar.

Han själv tar det med en klackspark och skriver "Ni kan börja kalla mig Palham från och med nu!" och "När man väl gör TV" följt av en gråtskrattande emoji. Klipper har i skrivande stund 80 tusen visningar, och i kommentarsfältet reagerar fansen direkt.

"Varför sa du inget" Skriver en följare.

"Varför sa du inget, jag hade rättat henne direkt" Kommenterar en annan.

"Gillar hur du inte låter dig provoceras. MEN, ändå respektlöst av henne. Det är liksom inte hundra namn om dagen dom ska kolla upp" Skriver en tredje.

Men de allra flesta, kan likt Parham, se det roliga i situationen. När sändningen fortlöpte sa Rania dessutom rätt namn, men visst är det lätt att råka säga fel ibland!

Foto: TV4

Annons