Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kanalens beslut mot populära programmet – tittarna rasar

22 jul, 2022, 08:00 
AvMinna Sarpaneva
Renee Nyberg Renees Brygga

Nu har tv-tittarna fått nog.

Annons
Här rättas Renée Nyberg – inför allaBrand logo
Här rättas Renée Nyberg – inför alla

Renée Nyberg, 56, är en välbekant profil i tv-rutan. Under sina 30 år i branschen har hon synts i bland annat Let's Dance, Bytt är bytt och den stora succén Renées brygga.

Nyligen kom det spännande beskedet att Renée kommer leda ännu ett nytt program till hösten. Nu har TV4 gjort ett val som får tv-tittarna att härskna till.

Vilket Liv! – Nya programmet med Renée Nyberg

Till hösten kommer kända svenskar att hyllas för sina bidrag inom svensk populärkultur, i TV4: nya satsning, Vilket Liv!.

– Jag har längtat efter att få göra den här typen av program, där vi verkligen går på djupet och får lära känna stjärnan bakom alla framgångar. Att få hylla och intervjua de här fem ikonerna känns så roligt och att vi är i en teater och inte i en tv-studio skapar en starkare närvaro hos alla som medverkar, säger Renée Nyberg.

Annons

På gästlistan står bland annat Björn Skifs, Lena Philipsson, Robert Gustafsson, Suzanne Reuter och Tommy Körberg.

TV4:s beslut om tablån

Det är juli, solen gassar och semestrarna är i full gång! Att det är sommar märks inte bara på vädret, men också på TV4:s tablå.

Förutom sommarsuccén, Lotta på Liseberg, så sänds det även en hel del repriser av TV4:s somrigaste program så som Sommar med Ernst och Renées brygga.

Kanalen marknadsför ofta programmen som sänds på sin sociala medier och nyligen la de upp ett klipp från när Markoolio, 47, gästade Renée Nybergs populära talkshow.

Något som inte togs emot särskilt väl av tv-tittarna. Avsnittet sändes nämligen första gången för sex månader.

Tittarnas reaktioner på repriserna

"Repris efter repris….", skriver en besviken tittare i kommentarsfältet.

"Så tråkigt med alla repriser, det mesta har jag redan sett. Finns inte mycket på kvällarna att se under sommaren.", kommenterar en annan.

"Älskar Markoolio och Renee's brygga men är mäkta trött på alla repriser i TV", instämmer en tredje.

Även på TV4:s Instagram uttrycker tv-tittarna sin besvikelse över repriserna.

"Jag tycker det är såååå synd att det inte sänds på "vanlig" TV. Vi som inte streamar får hålla till godo med 40 år gamla filmer och BARA repriser... 😢 😢 😢", kommenterar en användare under en bild på ett av kanalens nyare program.

Foto: TV4 Instagram/nybergrenee

Annons