Kända artisten stoppas från Så mycket bättre – anledningen bakom beskedet

Kända artisten stoppas från Så mycket bättre – anledningen bakom beskedet

Foto: TT

Ett hinder stoppar artisten från att delta i programmet.

Nu börjar profilerna som ska medverka i årets säsong av succéprogrammet Så mycket bättre sakta trilla in! Det är som vanligt en salig blandning mellan folkkära artister och mer okända uppstickare.

Men en omtyckt artists medverkan, som många säkerligen hade sett i rutan, stoppas.

Återvändare i rutan

Så mycket bättre är programmet där ett gäng artister samlas för en härlig vecka på Gotland, för trevliga samtal – och självklart massor av musik! Artisterna tolkar varandras låtar, och gör om populära hits i nya unika tappningar.

I programmet har några av våra största artister medverkat under åren. Carola, Niklas Strömstedt, Tommy Körberg och Plura är bara ett axplock från den imponerande listan.

På senare tid har tidigare deltagare också gjort revansch, i årets upplaga gör till exempel Albin Lee Meldau ett kärt återseende i programmet som kickstartade hans karriär.

Egna orden: "Ett hinder"

Det är ett ärofyllt uppdrag att vara med i Så mycket bättre, och mångas karriärer tar fart efter en medverkan. Snopet för en av våra mest folkkära artister Sanna Nielsen, som nu berättar om hindret som stoppar henne från att vara med i programmet.

– Första säsongen fick jag en intresseförfrågan. Då visste ingen riktigt vad det skulle bli. Jag minns inte riktigt vad jag svarade. ”Nej” eller ”vet inte” eller ”vi får se”…, säger Sanna till Hänt.

Att hon tackade nej har Sanna kanske fått ångra på senare dagar. Nu är det svårt för henne att vara med om frågan kommer igen, även om hon hade velat.

– Det har väl alltid funnits diskussioner kring det programmet, om det skulle funka, men Allsång på Skansen är ju ett hinder. Det krockar. Ska det bli, får det väl bli sedan…

Foto: TT

LÄS MER: TV4s osäkra besked om Benjamin Ingrosso – kan försvinna från rutan

LÄS MER: Carolas besked om relationen med kändismannen – många reagerar

LÄS MER: Tommy Nilssons bebislycka med 20 år yngre flickvännen – blivit pappa i hemlighet