Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Kristian Luuk tvingas inse sanningen – uppgifterna om Lotta Engberg han inte vill se

Kristian Luuk tvingas inse sanningen – uppgifterna om Lotta Engberg han inte vill se

Det blev helt enkelt en krock.

5 skandaler i "På spåret"!
0:43

Efter reklamen: 5 skandaler i "På spåret"!

(0:43)

Slå på ljud

Väldigt många älskar SVT:s succéprogram och långkörare "På Spåret". Programledarduon Kristian Luuk och Fredrik Lindström har lett konceptet i 15 år och numera blivit folkkära med de otroligt svåra - men roliga frågorna.

Programmet sänds som bekant på bästa sändningstid - fredagar 20.00.

Tävlingen delas upp i tre grupper, och varje grupp har ett eget husband. Bland alla deltagare finner vi Ina Lundström och Hanna Hellquist, Hasse Aro och Camilla Läckberg och Jason Diakité och Marcus Samuelsson.

Kristian Luuk säger i en intervju med TT att byta ut det stående husbandet Augustifamiljen mot en rad nya husband är den största förändring som har gjorts av ”På spåret” sedan Luuk och Lindström tog över.

Lotta Engbergs vägran i relationen – bekräftar beslutet med Mikael Sandström

Kristian Luuk tvingas inse sanningen – uppgifterna om Lotta Engberg han inte vill se

– Det är få saker som är så beständiga. Många av dem som börjar titta nu är kanske runt 25, och det betyder att ”På spåret” har funnits i hela deras liv. Det har blivit som en vuxenritual att börja titta, och särskilt i oroliga tider vill man att saker ska vara trygga, säger han enligt Aftonbladet.

När programmet sändes som vanligt i fredags så blev det en krock – med självaste Uppesittarkvällen som leds av ingen mindre än Lotta Engberg.

Så, På Spåret och Uppesittarkvällen samtidigt?

Går det ens ihop?

Jovisst, och nu har vi fått resultatet vilket program har varit mest populärt.

Enligt en mätning som MMS har gjort, och som återges av TT så har den senaste veckan kantats av ”Kalle Anka och hans vänner” det tv-program med flest tittare.

"Från tredje- till fjärdeplatsen var det ett rejält hopp, men det var också just ”På spåret” som var det enda programmet på topp tio-listan som inte direkt hörde till veckans juliga tv-inslag. Bara Julkalendern hade fyra av de tio platserna", står det vidare.

Och just när det handlar om jättehoppet mellan tredje- och fjärdeplatsen så handlar det alltså om Uppesittarkvällen som lockade 2 207 000 tittare. På Spåret, som sändes samtidigt på SVT1, lockade 1 399 000 – en rejäl skillnad alltså.

Lotta Engbergs tråkiga besked med Mikael Sandström – har bestämt sig