Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristin Kaspersen kritiseras – efter tuffa beslutet för hunden

26 jan, 2022, 20:30 

Följarna hade mycket att säga till om Kristin Kaspersens beslut för hunden.

Annons
Malin Berghagens stora ånger med Lill-Babs: ”Varför?!”Brand logo
Malin Berghagens stora ånger med Lill-Babs: ”Varför?!”

För drygt fyra år sedan valde Kristin Kaspersen, 52, att skaffa sig en ny familjemedlem, med fyra ben! Hunden Minoo, som är en cavapoo, fick då flytta hem hos programledaren.

Kristin har tidigare berättat att det är lite konstigt att hon valde att skaffa en hund, eftersom att hon är hundrädd.

Men hon förklarade i en intervju med Hälsoliv att det var systern Malin Berghagens hund Bodhi som botade hennes rädsla för hundar, eftersom att hon lärde sig att stora hundar kunde vara snälla.

Följarnas kritik – efter Kristin Kaspersens beslut med hunden

Förra veckan berättade Kristin på Instagram att hon tagit ett tufft beslut för hunden Minoo. Nämligen att skicka iväg henne på en bootcamp för hundar.

Annons

"Jag vet hon har det hur bra som helst och lär sig så mycket på boot camp hos Emma Willblad egodogs. Men en dag som denna när jag är helt ledig så blir längtan lite extra påtaglig", skriver hon i inlägget och fortsätter:

"Men jag tänker på det som mamma alltid sa ”Att längta är fint. Det är för att det finns en stark kärlek” .Så jag längtar gärna ett tag till för att Minoo ska få lära sig än mer, och jag ler över att jag får känna sån stark kärlek till denna lilla tjej."

Men detta beslut var inget som Kristins följare gillade. Många riktade nämligen skarp kritik mot programledaren och frågade även vad som var poängen med det hela.

”Vad är vitsen med att lämna bort så någon annan får träna och lära henne. Det är väl du som matte som tillsamman ska träna. Det är så man stärker band. Bara en fundering. Men alla gör som dom vill. Bara nyfiken hur man tänker och varför", skriver en följare.

"Men oj… hmmm lämna bort? För att lära sig …. Hmmm… vad är vitsen? I slutändan så är det ju faktiskt inte hunden ensam och bortlämnad som lär sig utan ni tillsammans som ett team….. därför jobbar vi med hela hunden och människan i harmoni… dagligen tillsammans", skriver en annan.

Samtidigt så var det många följare som var entusiastiska och skrev att de förstod Kristins längtan.

"Spännande, vad ska hon lära sig?", frågar en nyfiken följare.

Annons