Kristin Kaspersens besked om Allsång på Skansen – efter ökade spekulationer

30 sep, 2022, 12:30 
AvIbraheem Alsalman

SVT:s jakt på en ny programledare kan ha nått sitt slut. Nu ger Kristin Kaspersen besked om programmet.

Annons
Benjamin Ingrosso om vem som tar över Allsången
Benjamin Ingrosso om vem som tar över Allsången

Allsång på Skansen har förgyllt våra sommarkvällar i år. Med programledaren Sanna Nielsen i spetsen har vi kunnat sjunga tillsammans och njuta av årets kanske finaste månader. Men säsongen tog slut förra veckan och detsamma gällde också Sanna Nielsen. Den folkkära artisten har tidigare meddelat att årets säsong blir hennes sista.

– Det känns vemodigt, men jag är också otrolig glad över att få ha det här jobbet i sju år. Det har varit sju fantastiska säsonger och jag har bara njutit för fullt, sa hon i en tidigare intervju med TT.

Nu är SVT på jakt efter en ny programledare och det har hittills ryktats om den ena och den andra. Bland de som nämns hittar vi namn som Oscar Zia, Marie Serenholt och Benjamin Ingrosso.

Annons

Kristin Kaspersens besked om Allsång på Skansen – efter ökade spekulationer

Vem som tar över SVT:s omåttligt populära program är alltså fortsatt oklart. Men med stor sannolikhet lär ett namn bli klart inom snar framtid.

En som har tidigare fått en förfrågan är Kalle Moraeus, och så här sa han:

– Det lär ju inte bli en snart 60-årig man ifrån landsbygden, det kan jag inte tänka mig att det blir. Det har varit på tapeten några gånger. Sen skulle jag in och vikariera en gång också för Berghagen som blev sjuk, men han rätade upp sig, har han tidigare sagt enligt Nöjesguiden.

Nu har en annan tycks svara på om hon ska leda det omåttligt populära tv-programmet och kanske SVT:s flaggskepp under sommarveckorna.

Kristin Kaspersen, 52, är en populär tv-profil med en framgångsrik karriär bakom sig. Hon har lett program som Fångarna på fortet, Biggest Loser och dessutom driver hon podden Nyfiken där hon intervjuar kändisar runtom i landet.

Annons

Men nu har det gått ett bra tag sedan hon ledde ett program. Hänt har frågat om Kristin Kaspersen har fått en förfrågan om att leda Allsång på Skansen.

– Det är ett fantastiskt program men den frågan har jag inte fått nej, svarar hon.

Då vet vi i alla fall att det inte blir hon som kommer få oss att sjunga tillsammans.

Annons