Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsens egna ord om familjen: "Inte så mycket sömn"

27 sep, 2022, 13:00 
AvIbraheem Alsalman
Sanna Nielsen under gårdagens Barncancergalan. Foto

Sanna Nielsen förklarar hur nya verkligheten efter Allsång på Skansen ser ut.

Annons
Sanna Nielsen om stora förändringen i ”Allsång på Skansen”Brand logo
Sanna Nielsen om stora förändringen i ”Allsång på Skansen”

Visst kommer man sakna Sanna Nielsen som programledare för Allsång på Skansen? Den folkkära artisten har tagit hand om oss varje sommar sedan 2016 och bjudit på ett par klassiker som vi sent kommer glömma.

Men allting har ett slut – och Sanna Nielsen meddelade tidigt i år att den här säsongen blir hennes sista. Nu ser hon fram emot att ta sig an nya, och spännande uppdrag.

Den 37-åriga Sanna Nielsen blev för drygt ett år sedan mamma. Tillsammans med Joakim Ramsell, 50, blev de föräldrar till sonen Gibson.

Sanna Nielsen öppnar om stora förändringen i livet och sonen Gibson

Nu berättar hon öppet om hur livet har förändrats sedan lille Gibson anlände. I en fin och öppen intervju med Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon berättar artisten om familjelivet.

Annons

– Det är tidigare morgnar, det är inte så mycket sömn, men jag njuter av den här bubblan jag är i nu och också få vara i livet och göra det jag älskar mest av allt och bara få sjunga, säger Sanna Nielsen och utvecklar sedan vidare hur vardagen har förändrats.

– Det har man definitivt gjort, jag vet inte hur mycket man har förändrats. Och jag tror att man fortfarande håller på att känna den känslan, vem jag är nu efter att jag blivit mamma. Det är ju så mycket, bara det här med att man tar till vara på tiden på ett annat sätt, den tiden som inte riktigt finns till att kanske förbereda massa saker.

Den lilla familjen har det väldigt bra just nu. Det är något som Sanna Nielsen väljer att lyfta fram. För henne är det absolut viktigaste av allt är att sonen mår bra.

– Det viktigaste är lille Gibson och att allt som kretsar kring honom är så bra det bara kan bli. Inte för att ingenting annat är oviktigt nu, men jag ger mig en liten klapp på axeln och säger att det är bra jobbat ändå. Det kanske inte behöver vara perfekt hela tiden.

Annons