Här vägrar favorittippade stjärnan svara – på laddade frågan om Allsång på Skansen

02 sep, 2022, 13:30 

Det är många som vill se honom på Skansen i sommar – men han svarar kryptiskt.

Annons

Den hetaste frågan på allas läppar just nu gäller, trots att sommarens glansdagar är förbi, Allsång på Skansen. Det är nog ingen som missat att Sanna Nielsen lämnar över stafettpinnen – men till vem är ännu ett mysterium.

Det finns många potentiella kandidater, vissa mer troliga än andra, och några favoriter har redan slagit hål på ryktena och meddelat att det inte blir dem på Skansens Sollidenscen i sommar. Men en lågoddsare är fortsatt kryptisk.

Favoriten sa nej

Sarah Dawn Finer var länge någon tv-tittarna hoppades på att få se sjunga ut, men till mångas stora besvikelse nekade hon att så skulle vara fallet.

"Tack kära Aftonbladets läsare som har röstat på mig!! Men, nej, det blir inte jag som leder er i Allsång nästa sommar! BTW njut av Sanna Nielsens två sista program och tack bästa Sanna för 7 helt otroliga år!" Skrev stjärnan på Instagram efter att hon vunnit kvällstidningens omröstning.

Annons

Men någon som har om möjligt lägre odds på diverse sajter är den mångfacetterade artisten Benjamin Ingrosso. Och visst går det att spekulera i att han är vår nästa Allsångsledare.

Bland annat har Benjamins succématlagningsprogram, som bland annat var nominerat till en Kristall försvunnit från tablån, nåt som kan innebära att artisten har annat på agendan...

–Jag har inte svaret på det egentligen. (om programmet kommer tillbaka, Reds amn.) Det handlar ju om folk vill se en till säsong och om det finns tid och plats i min kalender… Men det ska ju vara många saker som ska klaffa rätt. Men såklart, det vore skitkul om folk ville se en till säsong, säger Benjamin Ingrosso till Svensk Dam.

Benjamin Ingrosso vann en Kristall i kategorin Årets tv-personlighet under Kristallengalan
Benjamin kammade hem pris för Årets tv-personlighet under torsdagskvällens Kristallengala.

Vägrar svara

Så hur står det till egentligen? Är kalendern tom på tv-fronten för att Benjamin har ett annat hedersamt uppdrag inom kort? När Svensk Dam ställer frågan till den favorittippade så vägrar han svara...

Annons

Jag tror det är många som undrar, är det dig vi ser på Sollidenscenen i sommar?

– Hahaha…Eh…Jag vet inte.. Nej men förhoppningsvis som artist får jag stå där och sjunga.

Men har du fått frågan?

–Haha det vill jag inte svara på.

Hade du tackat ja om du fått frågan?

– Det vill jag inte svara på heller…

Medan Sarah Dawn Finer gav ett klart nej, väljer Benjamin istället att lämna det osagt. En fråga han däremot hade ett svar på, är vem han hade velat se på Allsångsscenen om han själv fick välja.

– Det är så sjukt många som hade kunnat göra ett bra jobb. Linnea Henriksson skulle vara grym.

Se klippet i spelaren högst upp.

Foto: TT/Svensk Dam

Annons