Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter Allsång på Skansen – Sanna Nielsen till TV4

31 aug, 2022, 08:05 
AvIbraheem Alsalman

Det här var oväntat.

Annons
Sanna Nielsen om stora förändringen i ”Allsång på Skansen”Brand logo
Sanna Nielsen om stora förändringen i ”Allsång på Skansen”

Sanna Nielsen har lett det omåttligt populära SVT-programmet Allsång på Skansen i sju år. Nielsen har charmat oss alla med fina låtar, otroliga gäster och en ren allmän härlig stämning under sommarveckorna.

Inför den här säsongen meddelade Sanna Nielsen att den här säsongen blir hennes sista. Hon har valt att gå vidare med andra uppdrag.

Nu är SVT på jakt efter en ny programledare och det är i nuläget oklart vem som tar över. Det har tidigare ryktats om Oscar Zia, Marie Sereneholt eller Benjamin Ingrosso. SVT har lagt munkavel på där de inte har velat uttala sig.

På andra sidan, i konkurrentkanalen, TV4, finns också en annan folkkär programledare som har sitt eget program – nämligen Lotta på Liseberg som även den sänds under sommarveckorna.

Annons

Det har förstås spekulerats kring om Lotta Engberg är aktuell för att ersätta Sanna Nielsen, men det verkar inte bli så – i alla fall inte än.

Sanna Nielsen och Lotta Engberg går samman

Bortsett från Lotta på Liseberg så har Lotta Engberg även andra program, som Bingolotto som nu drar i gång igen efter sommarvilan.

Nu meddelar Lotta Engberg att hon och Sanna Nielsen blir kollegor! Ja, nästan så. Sanna Nielsen kommer att gästa Bingolotto söndag den 18 september.

”Sanna Nielsen är med sitt gedigna CV en av våra mest folkkära och namnkunniga artister. Hon har de senaste 25 åren uppträtt på otaliga scener runtom i vårt avlånga land och tävlat i Melodifestivalen inte mindre än sju gånger. Den 18 september 2022, klockan 18:00 i TV4, äntrar hon BingoLottos scen!”

Annons