Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter Sannas avhopp från allsången – Kalle Moraeus bekräftar: Har fått frågan av SVT

28 sep, 2022, 09:30 
AvIbraheem Alsalman

Det här blir spännande!

Annons
Benjamin Ingrosso om vem som tar över AllsångenBrand logo
Benjamin Ingrosso om vem som tar över Allsången

Allsång på Skansen har förgyllt våra sommarkvällar i år. Med programledaren Sanna Nielsen i spetsen har vi kunnat sjunga tillsammans och njuta av årets kanske finaste månader. Men säsongen tog slut förra veckan och detsamma gällde också Sanna Nielsen. Den folkkära artisten har tidigare meddelat att årets säsong blir hennes sista.

– Det känns vemodigt, men jag är också otrolig glad över att få ha det här jobbet i sju år. Det har varit sju fantastiska säsonger och jag har bara njutit för fullt, sa hon i en tidigare intervju med TT.

Nu är SVT på jakt efter en ny programledare och det har hittills ryktats om den ena och den andra. Bland de som nämns hittar vi namn som Oscar Zia, Marie Serenholt och Benjamin Ingrosso.

Annons

Efter Sannas avhopp från allsången – Kalle Moraeus bekräftar: Har fått frågan av SVT

Men SVT har lagt munkavel och hittills har man inte velat kommunicera ut några namn.

Många namn har som sagt dykt upp. Bland annat Lasse Kronér – och Kalle Moraeus. Båda männen har kommenterat framtiden.

– Om frågan skulle komma upp så är det nog något som jag tar med min arbetsgivare. Säger varken bu eller bä till media om det. Det är nog bättre att förhandla med arbetsgivaren om du förstår, har Kronér tidigare sagt.

Även Moraeus fick svara på frågan – men även han var lite kryptiskt, får man säga.

– Det lär ju inte bli en snart 60-årig man ifrån landsbygden, det kan jag inte tänka mig att det blir. Det har varit på tapeten några gånger. Sen skulle jag in och vikariera en gång också för Berghagen som blev sjuk, men han rätade upp sig, säger Kalle Moraeus enligt Nöjesguiden.

Vem som tar över SVT:s omåttligt populära program är alltså fortsatt oklart. Men med stor sannolikhet lär ett namn bli klart inom snar framtid. Och det ska verkligen bli spännande att se vad Public Service har att komma med den här gången.

Annons