Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristin Kaspersens känslokollaps i tv – brister ut i gråt efter Filip Lamprechts drag

27 feb, 2022, 19:00 
AvIndra Nordemar

Kristin Kaspersen grundlurades av sonen och vännerna.

Annons
Här är alla kändisar som deltar i ”Secret song”Brand logo
Här är alla kändisar som deltar i ”Secret song”

I kväll är det dags för det femte avsnittet av Secret song – programmet som går ut på att svenska kändisar blir överraskade med ett framträdande som någon i deras närhet ordnat i hemlighet.

En av de totalt ovetande som tar plats i stolen i kväll är Kristin Kaspersen – som varken hade några som helst förväntningar eller någon aning om vem som låg bakom hyllningen.

– Jag var verkligen inte nervös, jag tänkte mer "vem fan vill hylla mig med en sång", säger hon till Svensk Damtidning.

Kristin Kaspersens tårar efter Filip Lamprechts kärleksgest

När lamporna tändes var det Andreas Lundstedt som stod på scen och tog tonerna till en ballad som betyder mycket för Kristin.

– Vi har sjungit den genom alla år. Vi har sjungit den kompisarna emellan, jag har sjungit den på bröllop, min mamma sjöng den på min 30-årsdag, den är liksom återkommande hela tiden.

Annons

Och sedan dök de tre bästa vännerna upp – vilka var de som låg bakom den stora överraskningen. Väninnorna har Kristin känt sedan hon var 5, 10 respektive 18 år gammal.

– När jag såg dem blev jag så jävla glad, förvånad och tokfylld av kärlek.

– Och sen kom ju då min son Filip. Hans gudmor är en av mina vänner som satt i soffan, och Vera som kom in med honom är min guddotter, som är min väns dotter. Så vi har varandras barn som gudbarn, så de blev så symboliskt. Då brast de totalt.

– Jag höll inte tillbaka tårarna, jag fulgrät.

Kristin Kaspersen om Secret song – ett minne för livet

Att Filip var med och gjorde det här värmer Kristins hjärta lite extra. Han kunde nämligen inte vara med när hon kammade hem vinsten i Let's Dance 2019, vilket är ett minne för livet, precis som upplevelsen i Secret song nu är.

– Kramen från min yngsta son på Lets Dance-finalen och Filip och mina vänner som gjorde det här är två minnen som jag alltid kommer bära med mig. De är två viktiga stunder i livet.

Annons

Kristin menar även att kärleken och glädjen som Secret song bidrar till är mer behövligt nu än någonsin förr.

– Jag känner bara att när allt som sker runt omkring i världen, vad otroligt fint det är att vi har varandra, att vi visar varandra kärlek och att vi finns där för varandra. Det är viktigare än någonsin.

Foto: TT

Annons