Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kritikstorm mot Malou von Sivers efter comebacken i Nyhetsmorgon: "Helt fel"

31 okt, 2022, 14:30 
AvIbraheem Alsalman

Malou von Sivers gjorde comeback i Nyhetsmorgon i söndags. Det har resulterat i båda positiva och negativa kommentarer.

Annons
Här är Malou von Sivers TV4-karriärBrand logo
Här är Malou von Sivers TV4-karriär

Det var Svensk Damtidning som först avslöjade att den legendariska programledaren Malou von Sivers, 69, skulle göra comeback i Nyhetsmorgon.

Det handlar om totalt tre inhopp, en var i söndags och två ska ske inom snar framtid. Närmare bestämt 27 november och 4 december!

– Som sagt så blir det ett gästspel, men det har varit många upprörda känslor och frågor sen jag slutade med Malou Efter tio och därför känns det väldigt kul att plocka in några tittarfavoriter i Nyhetsmorgon Söndag. Men mitt huvudfokus kommer ju förstås vara mitt nya program "Malou Möter" som jag gör samtidigt.

Malou von Sivers gjorde första inhoppet i söndags. Hon gästades bland annat av rapparen Sebastian Stakset och Kikki Danielsson.

Annons

Många ämnen avhandlades, allt från mordfall med Leif GW Persson till mat och nöje.

Och responsen av tv-tittarna har sedan dess varit enormt.

På Facebook skriver många användare om söndagens Nyhetsmorgon – och det är verkligen delade åsikter.

Kritikstorm mot Malou von Sivers efter comebacken i Nyhetsmorgon

Negativt och positivt.

"Detta blev Malou efter 10 som har en annan målgrupp. Jag saknar fniss och skratt, kommer tyvärr att sluta titta på Nyhetsmorgon på söndagar framöver, har varit en guldstund tidigare", skriver en användare.

"Om man pensionerat Efter 10, så borde nog programledaren gått samma väg. Det blev helt fel "klang" på Nyhetsmorgon idag. Jag tror den äldre generationen gillar det, men det är nog dom enda", luder en annan kommentar.

Men som sagt så finns det en hel del positiva kommentarer också:

"Så härligt med Malou som programledare idag", skriver en person på Nyhetsmorgonens Facebook-sida.

"Så jäkla tråkigt och onödigt med alla negativa kommentarer om programledaren! Det handlar inte ens om henne, så varför ens passa på att kritisera Malou? Vissa borde inte få röra ett tangentbord", skriver en annan som gärna försvarar TV4:s legendariska programledare.

Malou von Sivers har varit med länge och är nog van vid att båda kritiseras och få beröm. Och vi kommer alltså att få se henne igen i rutan senare i november och i december.

Annons