Lasse Berghagens dolda liv – plötsligt dyker okända dottern upp

Lasse Berghagens dolda liv – plötsligt dyker okända dottern upp

Lasse Berghagen har förutom Malin Berghagen även en annan dotter som de flesta inte känner till.

Lasse Berghagen och Barbro "Lill-Babs" Svensson var äkta makar mellan 1965 och 1968 och fick då dottern Malin Berghagen ihop.

Malin gick i sina föräldrars fotspår och valde ett liv i rampljuset. Men det många inte vet är att hon har en halvsyster på sin pappas sida, som valt att gå en helt annan väg.

Lasses Berghagens första möte med Eva – via Lill Babs

När kärlekssagan med Lill-Babs tog slut var Lasse förkrossad. Men plötsligt fann han kärleken på nytt i Eva, som egentligen hade funnits i hans liv i många år.

Lasse träffade Eva redan i början på 60-talet. Hon var då i ett förhållande med Lill-Babs bror, och det var så de möttes för första gången. Men det skulle dröja innan gnistorna uppstod.

– Sedan hittade hon mig. Där hade jag också tur. Vad ska jag säga, ödet förde oss samman. Det är absolut det bästa som har hänt mig, att jag har fått en så underbar hustru, har Lasse sagt i en intervju med Expressen.

1976 ringde bröllopsklockorna och sedan dess har de varit lyckligt gifta - och tillsammans har de dottern Maria Berghagen, vilket är ett okänt namn för de flesta.

Eva och Lasse Berghagen.

Catarina Lundgren Åström/TT

Lasse Berghagens okända dotter Maria

Maria har precis som sin mamma hållit sig undan strålkastarljuset. Hon arbetar med affärsutveckling på vad som verkar vara fästmannens företag Olof Röhlander AB.

Men även om deras liv skiljer sig så har Maria en nära relation till sin halvsyster Malin.

Under måndagen fyllde Maria år och hon hyllades därför på Malins Instagram. Till ett bildspel på dem båda skriver hon:

"Idag fyller hon år!! Min lillasyster "Ia Berghagen" Hon som kom in i mitt liv när jag var tio år gammal och är ständigt lysande och glad. En av de få som jag tycker om att gå ut och festa med. Du är sol och glädje och kreativitet!! Älskar dig!! Hoppas du får en underbar dag!"

Foto: TT, Instagram

LÄS MER: Carolina Gynning slår tillbaka efter hatstormen mot de nya bilderna: "Mina barn ska inte straffas"

LÄS MER: Renées snuskiga drag i TV4 inför Tina Norström väcker reaktioner

LÄS MER: Sanningen om okända kvinnan – dök upp under kungaparets festkväll