Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lasse Holm erkänner – oron efter Så mycket bättre-inspelningen: "Lite obehagligt"

19 jun, 2023, 15:00 
Minna Sarpaneva
Två bilder på Lasse Holm sida vid sida. Han tittar in i kameran och ler.
Lasse Holm berättar om sin medverkan i Så mycket bättre.

Det var inte helt självklart att Lasse Holm skulle ställa upp i årets upplaga av Så mycket bättre, men tillslut blev det så. Nu berättar han för Svensk Dam om känslorna kring sin medverkan.

Annons

Lasse Holm har onekligen haft en riktig succékarriär. Han är en högt aktad artist och låtskrivare, folkkär programledare och just nu aktuell som en av artisterna i årets Så mycket bättre.

Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Det dröjer till hösten innan vi får se musiklegendarens låtar tolkas hemma i TV-soffan. Men i en intervju med Svensk Dam ger han en redan nu en liten inblick i tiden på Gotland.

Lasse Holm var tveksam till att ställa upp i Så mycket bättre

Fyra dygn, så lång blev Lasse Holms vistelse på Grå gåsen och därmed också hans medverkan i årets Så mycket bättre. Men att han skulle ställa upp var inte helt självklart.

– Det var med viss tvekan som jag tackade ja, säger han till Svensk Dam och fortsätter:

– Men när jag har avslutat min insats i Så mycket bättre så är jag väldigt nöjd. Det var en annorlunda upplevelse och en fantastisk gemenskap, jäkligt bra musik och väldigt mycket spännande samtal från alla artisters olika bakgrund.

Långa dagarna i Så mycket bättre

Lasse Holm beskriver att det var en "fantastisk" miljö men att dagarna kunde bli väldigt långa. Kamerorna rullade hela tiden från sju på morgonen till omkring ett på natten. Artisten jämför skämtsamt det med realityprogrammet Big Brother, där deltagarna filmas dygnet runt.

Annons

– De har ju makten över att göra mig antingen väldigt positiv eller göra mig till en jävla typ och en otrevlig person. Så det är lite obehagligt att jag är i händerna på de som ska klippa programmet. Där hoppas jag att de gestaltar mig som den är person jag är. Jag är en ganska snäll människa, säger Lasse Holm med ett skratt.

Sanna Nielsen och Lasse Holm
Lasse Holm har tidigare synts i Allsång på Skansen tillsammans med Sanna Nielsen.

Känslorna efter inspelningen

Men långa dagar till trots beskriver Lasse Holm att han tyckte att det var "otroligt" kul att medverka och att det var intressant att få lära känna de andra artisterna, som bland annat inkluderar Peg Parnevik, Sanne Salomonsen och Eagle Eye Cherry.

– Jag kan säga att det var omtumlande och härligt, och jag tror att det är mycket beroende på att det var ett sådant fantastiskt gäng som jag fick umgås och hänga med. Alla som var där var skitsköna människor! Säger han till Svensk Dam.

Annons