Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Lasse Kronér om framtiden i tv-rutan: "Finns andra saker att göra i livet"

22 nov, 2021, 21:00 
AvIndra Nordemar

Varje fredag sitter nära en miljon svenskar bänkade framför Doobidoo. Men nu meddelar Lasse Kronér att framtiden för både honom och programmet är osäker.

Annons
Lasse Kronér om tuffa tiden: "Vad i helvete händer?"Brand logo
Lasse Kronér om tuffa tiden: "Vad i helvete händer?"

Programledaren Lasse Kronér har varit en del av tv-Sverige i många år och har genom sin karriär kommit att bli en tittarfavorit.

Numera syns hans främst i tävling- och musikprogrammet Doobidoo, som han kallar för sin "bebis". Det är nämligen han själv som skriver manus och gjort det ända sedan starten 2005, och det har han gjort med bravur.

Lasse Kronér om storsuccén i Doobidoo

Programmet har blivit en storsuccé och för många är det veckans höjdpunkt. Vi säsongstart satt över en miljon svenskar bänkade i tv-sofforna.

– Helt sanslöst, medialt får vi ju väldigt lite uppmärksamhet. Med program som Så mycket bättre som har löpsedlar om vilka artister som är med och vad händer och inte är det rätt fantastiskt att vi slår dem. Det är inte riktigt klokt. Jag är så tacksam för publiken som fortfarande tittar på Doobidoo, säger Lasse till Nöjeslivet.

Lasse Kronérs framtidsbesked om karriären i rutan

Nu har årets säsong nått sitt slut. Men SVT har tidigare meddelat att programmet återvänder för en 17:e säsong nästa år. Under fredagen sändes dessutom ett bonusavsnitt av Doobidoo där tittarna bjöds på återblickar av programmet genom åren.

Annons

Men trots succén finns det en viss osäkerhet kring framtiden för programmet. Nu meddelar Lasse att de kanske inte är något han vill fortsätta med hur länge som helst.

– Frågan är ju alltid hur länge ska man hålla på. Det finns ju samtidigt andra saker att göra i livet, men vi får se. Jag har hela tiden sagt att så länge jag tycker det är roligt och programmet utvecklas, så länge jag skrattar när jag skriver manus blir det en fortsättning, säger han och fortsätter:

– Samtidigt blir det svårare och svårare med allt annat med streamningtjänster och så vidare. Men jag tror det är viktigt att det finns den här typen av underhållning.

Foto: TT

Annons