Lasse Kronérs avslöjande – hemligt program innan han försvinner från tv-rutan

Lasse Kronérs avslöjande – hemligt program innan han försvinner från tv-rutan

Doobidoo har sänt sitt sista avsnitt och det innebär att Lasse Kronér försvinner från tv-rutan. Men nu avslöjar den folkkära programledaren att produktionen hållit på en hemlighet.

Lasse Kronér om tuffa tiden: "Vad i helvete händer?"
Slå på ljud

Lasse Kronér är en av Sveriges absolut mest uppskattade tv-profiler. Sedan han slutade i musikgruppen Triple & Touch 1999, har han synts i rutan som programledare för ofantligt många tv-succéer.

Bland annat har vi sett honom i Bingolotto och Smartare än en femteklassare. Men hans största framgångar i rutan har ändå varit i hans egna "bebis" Doobidoo.

Doobidoo är musiktävlingsprogrammet som Lasse med producent skapade redan 2006, och sedan dess har tittarsiffrorna aldrig svikit SVT – i fjol satt hela 1,4 miljoner svenskar bänkade i tv-sofforna under säsongspremiären, vilket gör det till ett av Sveriges största underhållningsprogram.

Lasse Kronér om succén i Doobidoo: "Helt sanslösa"

När tittarsuccén var ett faktum berättade Lasse om glädjen.

– För att vara ett femton år gammalt program som dessutom i dag slåss emot en miljon andra saker att titta på är våra siffror och vår publik helt sanslösa, sa han då i en intervju med Hänt.

LÄS MER: Beskedet från SVT: Lasse Kronér försvinner helt från tv-rutan

Nu är programmet inne på säsong 16, och under fredagskvällen sändes det sista avsnittet för i år.

– Det här är ju 16:de säsongen och det betyder jättemycket på grund av att det är mitt, det är ju jag. Doobidoo är som min bebis. Det är liksom hela mitt hjärta och hela min humor, berättade Lasse innan årets upplaga drog i gång.

Lasse Kronérs avslöjande efter SVT:s framtidsbesked

Och nu, efter den sista sändningen för säsongen, är Lasse djupt tacksam för tittarnas hängivenhet till Doobidoo, och han ger även ett glädjande besked om programmets framtid.

– Det känns magiskt att vi i dessa annorlunda tider med streaming och annat fortfarande kan ha så sanslösa tittarsiffror och jag kan bara ödmjukt tacka vår publik som finns med oss varje år, säger han till Hänt och fortsätter:

– Nästa år är klart att vi ska göra mer Doobidoo och så har jag en väldigt bra överraskning i år. Det blir ett extra-program nästa vecka. Ett Doobidoo-special som skall bli väldigt roligt att göra. Ett helt annat typ av program som jag hoppas folk kommer tycka lika mycket om.

Foto: TT

LÄS MER: TV4-profilens ord mitt i sändning – oväntade kopplingen till kungafamiljen!

LÄS MER: Malou Von Sivers och Bengt Magnussons relation i dag – efter konflikten i TV4