Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Leif GW Persson i bråk med kändiskvinnan: "Hemskt"

19 okt, 2022, 12:00 
AvIbraheem Alsalman

Nu kommer sanningen fram om bråket mellan de två kändisarna!

Annons
Carolina Gynnings turbulenta förhållande med kungavännenBrand logo
Carolina Gynnings turbulenta förhållande med kungavännen

Leif GW Persson är en folkkär tv-profil numera. Bakom sig har han gediget cv som kriminalprofessor där han undersökte de absolut tyngsta fallen.

GW Persson är också väldigt mån om att njuta av livet. Han lever också ett speciellt liv där han på fritiden ägnar en hel del åt att äta och dricka gott. Han har, som många kanske känner till, eget vin. Och under säsong så brukar han vara ute i skogen för att jaga älg.

Nu har ett bråk blossats upp – mellan Leif GW Persson och kändiskvinnan och mångsysslaren Carolina Gynning.

I det senaste avsnittet av podden "Gynning&Berg", som hon driver med Carina Berg, tar hon upp bråket och passar på att dissa GW.

Men för kontextens skull så tar vi lite bakgrund först. För de två har haft sina "konflikter" innan.

2019 betygsatte Leif GW Persson kändisarnas viner i Svenska Dagbladet.

– Ofta är rosévinerna för söta, läskeblask, party-party, nä. Jag drack ett som var förskräckligt: Carolina Gynnings rosé. Det var hemskt. Jag kan tänka mig att det riktar sig till en publik med tonåriga tjejer. Men jag skäms inte för mina egna, jag har ju valt dem själv, sa Leif GW Persson till tidningen.

Annons

Leif GW Persson i bråk med kändiskvinnan: "Hesmkt"

Problemet var bara att Carolina Gynning inte hade producerat rosévin. Något som hon tog upp i ett uppmärksammad Instagraminlägg – som hon sedan raderade.

"Tack för din utförliga recension om mitt 'rosévin' som inte existerar. Jag har aldrig haft något rosévin och kommer aldrig göra ett. Att ge ut ett kändis-rosévin idag känns ju lika hett som ditt bukfett", skrev Carolina Gynning då.

I det senaste poddavsnittet tar duon upp ordet "bov". Carina Berg menar att ordet hör mer hemma i Kalle Anka än i verkligheten.

– Det här är ganska roligt för Leif GW Persson, när han pratar om dom kriminella i Sverige så har jag hört honom kalla dom för ”buset”. Det är lite som att säga ”bov”. Bov och bus, säger Carina Berg i podden, enligt Nyheter24.

Det får Carolina Gynning att fullständigt ryta ifrån:

– Hur kan han säga buset om såna som liksom äter upp sina offer?, Det känns ju inte alls…Det känns ju inte okej, säger hon.

Annons