Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Leif GW Perssons okända fru träder fram – avslöjar allt: "Obehagligt"

01 okt, 2022, 08:00 
AvIbraheem Alsalman

Det här visste man knappat om GW och frun Kim.

Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Du känner förmodligen till namnet Leif GW Persson. Kriminologiprofessorn, tv-profilen och livsnjutaren har ett minst sagt imponerande CV. Förutom att han är en stående gäst i TV4 Nyhetsmorgon på söndagar så har han även skrivit hela 18 böcker.

Han lever också ett speciellt liv där han på fritiden ägnar en hel del åt att äta och dricka gott. Han har, som många kanske känner till, eget vin. Och under säsong så brukar han vara ute i skogen för att jaga älg.

Hans beteende i TV4 långkörare Nyhetsmorgon har på senaste tiden uppmärksammats – detta då han oftast tackar nej till att smaka av maten som de lagar i Nyhetsmorgon-köket.

Men i söndags tackade han ja, eftersom det var fisk som stod på menyn, och det är en något han får äta av läkaren.

Annons

Sanningen bakom Leif GW Perssons relation med frun – nu avslöjas allt

Och just mat gillar GW. Tidigare under sommaren gästade han matprogrammet "Smak på Livet" med omtyckta Lotta Lundgren och Erik Haag.

I avsnittet, som är nästan 50 minuter långt, avhandlas det ena och det andra. Leif gillar husmanskost, vilket han poängterar flera gånger. Vi får även träffa hans fru, Kim, som annars är rätt hemlig av sig och gillar inte att visa sig i offentligheten.

– Vi träffades i mitten på 90-talet. Det här var precis i början och jag minns att Leif var krasslig. Han sa till mig: "Kan inte du fixa middag ikväll?" Då fick jag handsvett och blev supernervös. Det var ett stort steg att ta eftersom det var någon man tyckte om, säger hon i matprogrammet.

Sedan avslöjar hon vad hon lagade för att få honom på fall:

– Jag gjorde pannbiff. Jag greppade tag i något som jag kunde göra. Jag tyckte att det var obehagligt. Jag trodde inte att det skulle bli bra.

– Vi började äta och sen la han besticken och sa: Sånna goda biffar får man inte på restaurang. Det bidrog till att han fastnade för mig. Han såg att det fanns något där.

Annons