Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lena Philipsson blev dumpad – nu berättar hon sanningen

17 maj, 2021, 15:00 
Lena Philipsson
Lena Philipsson har fått sitt hjärta krossat fler än en gång. Nu berättar hon själv om kärleken.
Annons
5 frågor & svar om Pernilla WahlgrenBrand logo
5 frågor & svar om Pernilla Wahlgren

Lena Philipssons kärleksliv har blivit flitigt omdiskuterat de senaste åren. Hon har tidigare varit gift med regissören Måns Herngren, 55, och entreprenören Per Holknekt, 60.

Så sent som för två år sedan ryktades det om att hon träffat en fjorton år yngre man. Men sommaren 2020 kom plötsligt ett nytt besked från Lena.

Lena Philipsson om kärleken – efter uppbrottet

Lena Philipsson
Lena Philipsson har fått sitt hjärta krossat.

Hennes pojkvän hade lämnat henne.

– Jag dejtar inte för tillfället, sa Lena då.

Nu har Lena berättat lite mer om hur hon tänker kring att prata om kärlekslivet i det offentliga. Hon trivs inte med att dejta inför publik.

– Kärleksrelationer eller så, det är ingenting man skyltar med. Jag försöker smyga, säger Lena Philipsson i podcasten Framgångspodden.

Annons

– Det är det som händer också, att jag upplever att jag inte kan prata fritt eftersom det lätt blir nya rubriker inom det här ämnet. Och jag kan känna att det är lite lätt förminskande att det är det som självaste underhållningen med mig och inte det faktiska arbetet jag utför. Och nu tycker jag att jag gör så många bra grejer så det blir lite som att bortse från allt som jag kan och så rikta blicken mot det här som ju faktiskt inte är relevant för mitt arbete.

"Jag vill skydda den biten"

För Lena är det viktigt att privatpersonen inte överskuggar artisten.

– Det är så jag alltid har velat ha det, jag har aldrig någonsin varit en person som har velat berätta en massa saker om mina relationer, familjen eller visa upp mina barn. Det har alltid varit så att jag har hållit en låg profil. Det är naturligt för mig. Jag vet inte ens varför, det bara är så. Jag bara har det naturligt i mig att jag vill skydda den biten, säger hon.

Annons