Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let’s Dance-paret blev kära i programmet – nu visar de upp barnlyckan!

07 feb, 2024, 10:00 
Wow – kärleken sprudlar!
Annons

Let's Dance är som bekant ett dansprogram, men det har också visat sig vara något av ett dejtingprogram. Under åren har kärlekspar skapats och gått i kras, och det har till och med fötts en liten Let's Dance-baby!

Nu visar två tidigare deltagare som fann varandra i programmet, upp familjelyckan.

Tre snabba med Tony Irving!Brand logo
Tre snabba med Tony Irving!

Kärleksdramat i Let's Dance – Tony Irving ryter ifrån

Det var redan i den andra säsongen av Let's Dance som gnistor uppstod under de svettiga dansrepen. Det var brottaren Martin Lidberg och proffsdansaren Cecilia Ehrling som föll pladask för varandra.

– Vi fick uppleva mer tillsammans på fyra månader än ett par gör på en livstid. Press och stress, framgångar och motgångar. Att vi har överlevt Let’s Dance gör att vi klarar vad som helst, sa Martin Lidberg till Aftonbladet då.

Annons

Samtidigt finns det de som inte haft riktigt lika mycket tur. Bianca Ingrosso kallade det en gång för "skilsmässoprogrammet", eftersom så många blivit kära i sin danspartner. Man umgås trots allt oerhört intensivt – och nära varandra.

Cecilia Ehrling och Martin Lidberg
Cecilia Ehrling och Martin Lidberg var tillsammans i tre år.Charles Hammarsten/TT

Tony Irving, som sitter i juryn och som varit med sedan programmets begynnelse håller dock inte med om det smeknamnet.

– Det har gått 18 år och jag tror att vi är uppe i 210 kändisar som har varit med. Om du tar 210 personer och slänger dem i ett rum med 210 snygga, halvnakna dansare – så kommer de att hitta varandra, har Tony sagt till Svensk Dam.

– Så visst, det hittas partners och skapas intima stunder. Så den delen är inte skvaller. Men jag tycker det är roligt att Bianca säger att det är ett skilsmässoprogram. För jag vet att folk hittat varandra, men jag kan inte tänka på en enda skilsmässa som skett på grund av Let's Dance.

Sigrid Bernson visar upp familjelyckan

Ett av Let's Dance mest lyckade par är artisten Robin Bengtsson och Sigrid Bernson, som dansade ihop 2019. De vann visserligen ingen glassko, men lämnade programmet med en ännu större gåva: kärleken!

Annons

Idag, drygt fem år senare, har de 1,5-åriga sonen Viggo ihop och är kärare än någonsin. De har flyttat ihop, till Vallentuna utanför Stockholm, där också sonen William från Robins tidigare relation bor.

Nu visar Sigrid upp familjelyckan på Instagram – Viggo har blivit så stor att han åkt skidor för första gången!

"I julas stod Viggo på skidor för första gången. 🥰 ⛷❄️❤️ Skidåkning är något jag själv älskar och att se Viggos leende i backen får mig att hoppas att intresset blir lika stort för honom." Skriver hon på Instagram.

Så underbart att se!

Foto: TT

Annons