Let's Dance-profilen Aaron Anderssons tråkiga besked efter tiden på sjukhus: "Däckad"

02 dec, 2022, 09:00 
https://image.svenskdam.se/ibraheemalsalman.jpg.jpg?imageId=8910732&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318
Ibraheem Alsalman

Aaron Andersson berättar om sin sjukdom som ofta ställer till det.

Annons
Pernilla Wahlgrens nervösa ögonblick – här får Bianca se huset
Pernilla Wahlgrens nervösa ögonblick – här får Bianca se huset

Äventyraren Aron Anderson, 35, gjorde succé när han medverkade i TV4:s Let's Dance tidigare i år.

Tillsammans med danspartnern Jasmine Takács, 34, tog han sig hela vägen till kvartsfinal och blev en stor favorit hos tv-tittarna.

Det har tidigare spekulerats i såvida Jasmine och Aron är mer än bara vänner. Tidigare berättade Aron att han var påväg till Dubai för att träffa Jasmine, men mer än så ville han inte avslöja.

– Nej, inte vad jag vet. Hon kanske säger något annorlunda, säger Aron till Hänt.

Aron har även tidigare berättat om sin situation. För det var efter en operation 1997 som man tog bort korsbenet och klippte av nerver. Det var också i samband med det som han inte längre kunde gå.

Recept.se Nyhetsbrev

Let's Dance-profilen Aaron Anderssons tuffa vardag i sjukhuset

På Instagram förklarade han orsaken bakom de svåra nervsmärtor han ibland drabbas av.

Annons

”Anledningen till att jag har nervsmärtor är ju onekligen på grund av att jag hade cancer när jag var liten. Jäkla skitsjukdom”, skrev han och fortsatte:

”Låt oss tillsammans göra det vi kan för att hitta botemedel”.

Aron var åtta år gammal när han diagnostiserades med cancer i skelettet.

Och genom åren har det blivit många sjukhusbesök. Så sent som i oktober fick han åka in för att uppsöka vård efter att ha upptäckt sår på kroppen.

"Ibland blir det inte som man tänkt sig! När jag skulle duscha i morse märkte jag att jag hade några riktigt stora och elaka sår på min vänstra fot. Sår som jag inte hade känt av och inte hade någon aning om hur jag lyckats få. Efter lite detektivarbete kom jag till slutsatsen att jag måste ha sovit en stund med foten mot elementet i lördags på fallskärmsklubben", skrev han och förklarade mer ingående.

"Jag har alltså lagt foten på ett riktigt varmt element utan att känna det… det här är en sån sak som är jäkligt jobbig med att sitta i rullstol som man inte tänker på från början. Att det är så lätt att skada sig när man inte har någon känsel. 99% av alla dagar är jag glad och tacksam för mitt liv men just idag är en sån dag när jag är ganska less på att sitta i rullstol…"

Annons

Den här veckan har legat hemma med feber och på en Instagramstory som 35-åringen lade upp i veckan så skrev han att han var "däckad".

I dag verkar Aron Andersson må bra och har återhämtat sig. Det tycker vi är alldeles underbart!

Annons