Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's Dance-stjärnans tuffa hälsobesked efter programmet: "Kroppen gav upp"

24 maj, 2022, 14:00 

Dansprogrammet är tuffare än man kan tro...

Annons
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!Brand logo
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

Tio veckors dansande har kommit till ända, och numera ekar det nästintill tomt i tablån på lördagskvällar. I alla fall för Let's Dance-fantasten. Den sjuttonde säsongen avslutades på topp, med en final som var jämn in i det sista.

Nu berättar en deltagaren om verkligheten efter sin Let's Dance-medverkan, och hur hälsan påverkats.

Kritiseras av jurymedlemmen

Glasskon, det vill säga Let's Dance-trofén, gick till slut till Eric Saade och danspartnern Katja Luján. Dansparets hårda träning, och långa dagar i danssalen gav utdelning, och det var de som utropades som vinnare på lördagskvällen.

Under säsongen har Eric Saade fått tuff kritik från den vassa jurymedlemmen Tony Irving, något som väckt mycket reaktioner. Många tittare menade att Tonys kritik inte var befogad, och att han dömde Saade hårdare än de andra amatördansarna eftersom han är dansare sedan innan.

Detta var Tony snabb med att skjuta ned, och han var inte glad över anklagelserna.

– Det är total bullshit, svarade då Tony Irving på kritiken till Aftonbladet.

"Ligger hemma däckad"

Dansare eller ej, tiodans hade Eric Saade inte dansat innan, och han lyckades charma både juryn och svenska folket på golvet. Och det är tydligt att han behövt kämpa.

Annons

Under tävlingen la Eric Saades flickvän upp en bild på Instagram när han låg och sov med en bildtext som vittnade om att han lagt ner mycket tid på tävlingen.

”Den här bilden beskriver hur intensiva de senaste veckorna har varit. Jag längtar tills att det här är över så jag äntligen kan få tillbaka min pojkvän”, skriver hon.

Nu väljer han att berätta själv. På sin Instagram laddar han upp en bild med hälsobeskedet:
"Tack för alla fina kommentarer 🖤 Ligger hemma däckad med hög feber nuuu. Kroppen gav upp... med det sagt så gav vi allt!"

Vi hoppas att Eric får chansen att vila upp sig rejält, och snart är uppe på benen igen!

Foto: TT/Skärmdump, Instagram

Annons