Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Linda Bengtzings grova sexskämt i SVT – Mello-stjärnorna märkbart obekväma

18 feb, 2023, 21:30 
Under SVT:s eftersnack passade Linda Bengtzing på att dra ett snuskigt skämt – mitt framför Melodifestivalen-stjärnorna.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Nu är den tredje deltävlingen av Melodifestivalen avgjord, och det blev norsk (och svensk) succé! Marcus och Martinus och Paul Rey knep de två finalplatserna, och man kan lugnt säga att glädjeropen ekade i Lidköping.

Dansbandet Casanovas fick dock gå hem tomhänta, men fick sig ett överraskande avslut på kvällen...

SVT gör om Melodifestivalen 2023 – allt du måste veta!Brand logo
SVT gör om Melodifestivalen 2023 – allt du måste veta!

Linda Bengtzings fräcka sexskämt i sändning

Det är Linda Bengtzing som leder SVT:s sändningar efter Melodifestivalen. Och visst är hon som gjord för rollen, hon har ju så många gånger själv varit i exakt samma position som artisterna hon träffar.

Efter lördagens sändning lyckades hon håva in hela Casanovas, som trots sin bottenplacering var vid gott mod. De fick en present av Linda, ett par blinkande solglasögon som skulle se till att ingen såg deras tårar på efterfesten.

Annons

När hon snackade med den rutinerade gruppen verkade de inte besvikna, men visst blev de tagna av hennes plötsliga skämt.

– I vanliga fall så giggar ni lite mer än tre minuter, inleder Linda och fortsätter:

–Är detta lite som ett avbrutet…säger hon och harklar sig, innan hon fyller i med ordet "golfspel".

Linda Bengtzing intervjuar Casanovas i SVT
Casanovas blev aningen paffa.

Sångaren Henrik Sethsson förstår vart åt det barkade, men skämtet går inte hem med rungande skratt – det blir knäpptyst.

– Jag är så gammal nu så…vi börjar inte ens, säger han och hakar på skämtet.

– Förlåt, det blir såhär, det blir så när jag träffar er, försvar Linda sig.

Casanovas om sistaplatsen i Melodifestivalen

Varken final eller semi för Casanovas med låten Så kommer känslorna tillbaka, men det handlar inte om att de inte är populära. Gruppen har nämligen kammat hem guld i Dansbands-SM och vunnit både Årets album och blivit Årets dansband i Grammisgalan.

– Allt över sjundeplats är en vinst. Vi är underdogs. Vi är ett dansband som tävlar i Mello. Mello har ändrat sig genom åren, så vi känner att vi får vara underdogs och sedan kommer vi förstås göra allt vi kan för att få spela den här låten någon mer lördag längre fram, sa sångaren Henrik Sethsson till Aftonbladet.

Det blev just en sjundeplats, men låten kommer säkerligen eka på dansbanorna sommaren lång.

Foto: TT/SVT

Annons